Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester City, victorie de serviciu cu Newcastle. Haaland nu a marcat, dar a făcut-o Foden, după ce a driblat cinci adversari

VIDEO | Manchester City, victorie de serviciu cu Newcastle. Haaland nu a marcat, dar a făcut-o Foden, după ce a driblat cinci adversari

Premier League

Comentarii

Manchester City a avut câştig de cauză în unul dintre cele mai dificile teste din ultima perioadă. În faţa trupei lui Guardiola a stat Newcastle, care în urmă cu o săptămână pierdea finala Cupei Ligii Angliei, în faţa lui Manchester United.

Manchester City, victorie de serviciu cu Newcastle. Haaland nu a marcat, dar a făcut-o Foden, după ce a driblat cinci adversari. Silva a stabilit scorul final

Manchester City a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Newcastle, scor 2-0, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 26 din Premier League.

Manchester City s-a impus pe Etihad Stadium prin golurile marcate de Phil Foden, în minutul 15, şi de Bernardo Silva, în minutul 67, din pasa lui Erling Haaland.

Reuşita lui Foden a fost una senzaţională. A avut o acţiune personală de toată frumueţea. A driblat patru-cinci jucători adverşi şi a finalizat direct în poarta lui Pope, beneficiind şi de o deviere a lui Botman.

Totodată, şi cealaltă reuşită a lui City a fost superbă. Intrat în minutul 65, în lui lui De Bruyne, Bernardo Silva a finalizat cu succes un contraatac al ”cetăţenilor”.

Newcastle, care a înregistrat al treilea eşec la rând cu scorul de 0-2, a fost o permanentă ameninţare la poarta lui Ederson, dar inexactităţile şi, posibil, lipsa de valoare din compartimentul ofensiv şi-au spus cuvântul.

În clasamentul din Premier League, Manchester City se află pe locul secund, cu 58 de puncte. Lider este Arsenal, cu 60 de puncte. Trupa lui Arteta va juca împotriva lui Bournemouth în această etapă.

Afla mai multe despre: premier leaguemanchester city 

viewscnt
Articole similare