Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii după convocarea lui Andrea Compagno la naţională Italiei: ”Merită?”

Primele reacţii după convocarea lui Andrea Compagno la naţională Italiei: ”Merită?”
Comentarii

Andrea Compagno (26 de ani), atacantul de la FCSB, a fost convocat la naţionala Italiei pentru meciurile din preliminariile EURO 2024, de la finalul lunii martie.

Primele reacţii după convocarea lui Compagno la naţională Italiei: ”Merită?” 

Compagno este pe lista preliminară a jucătorilor convocaţi de Roberto Mancini pentru partidele cu Anglia (23 martie) şi Malta (26 martie). 

Vestea convocării, fie ea şi una preliminară, a fost oferită chiar în studiourile Orange Sport de către managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica.

Presa din Italia a abordat subiectul după ce vestea s-a răspândit în Peninsulă. 

"Un nou atacant pentru Italia lui Roberto Mancini. Tehnicianul l-a inclus pe Andrea Comagno pe lista convocaţilor pentru naţională, pentru confruntările cu Malta şi Anglia.

Ce a făcut Andrea Compagno pentru a fi convocat la naţională? În 2022 este atacantul care a marcat cel mai bun, 24 de reuşite faţă de 23 ale lui Ciro Immobile. În sezonul 2022/2023, a înscris de 12 ori în 22 de partide", au scris jurnaliştii de la Goal Italia.

Andrea Compagno visează la Serie A

Andrea Compagno a recunoscut că una dintre cele mai mari dorinţe profesionale pe care le are este să evolueze în Serie A, într-o bună zi. Până în acest moment, pe plan local, cea mai înaltă scenă a fost Serie D.

”Totul în viaţa mea a venit pe neaşteptate. Trăiesc zi de zi fără aşteptări. Nu ştiu când, dar sper să ajung în Serie A”, a completat Andrea Compagno.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno, conform transfermarkt.de.

Andrea Compagno a recunoscut ce echipă favorită are în Serie A. ”Ştiu că este un pic ciudat!”

Afla mai multe despre: andrea compagnonationala italiei 

viewscnt
Articole similare