Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno a recunoscut ce echipă favorită are în Serie A. ”Ştiu că este un pic ciudat!”

Andrea Compagno a recunoscut ce echipă favorită are în Serie A. ”Ştiu că este un pic ciudat!”

Fotbal

Comentarii

Andrea Compagno (26 de ani) a fost inclus de selecţionerul Roberto Mancini pe lista preliminară a stranierilor pe care se va baza în partidele cu Anglia şi Malta, din luna martie, primele din preliminariile Campionatului European din 2024.

Vestea convocării, fie ea şi una preliminară, a fost oferită chiar în studiourile Orange Sport de către managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica.

Dacă va fi păstrat în lotul final, convocarea lui Andrea Compagno ar reprezenta cea mai importantă prezenţă internaţională din istorie a unui fotbalist străin, legitimat în Superligă.

Andrea Compagno a recunoscut cu ce echipă ţine în Serie A

Într-un interviu acordat presei din Peninsulă, golgheterul Superligii cu 16 reuşite (la egalitate cu Marko Dugandzic de la Rapid) a recunoscut că echipa sa preferată din Serie A este Inter Milano, fiind fanul acestei echipe încă de mic copil.

Întoarcerea în Italia este un vis. Întotdeauna încerc să confirm, în fiecare weekend. Visez la Serie A şi voi cultiva această speranţă fără regrete. Echipa mea favorită este Inter. Ştiu că pentru cineva născut la Palermo este un pic ciudat, dar eu am fost mereu un fan al nerazzurrilor.

Mă uit mereu la Serie A: are întotdeauna un farmec incredibil, dincolo de rezultatele pe care le poate obţine echipa naţională.

În cazul ultimei calificări, vorbim de un penalty ratat. Dacă stăm să ne comparăm din punct de vedere economic cu alte echipe din alte campionate, gândiţi-vă doar că după ce a câştigat Scudetto, Inter a fost nevoit să-şi vândă piesele preţioase. Dar Italia are încă farmecul ei”, a declarat Andrea Compagno, pentru tuttomercatoweb.com.

Andrea Compagno visează la Serie A

Andrea Compagno a recunoscut că una dintre cele mai mari dorinţe profesionale pe care le are este să evolueze în Serie A, într-o bună zi. Până în acest moment, pe plan local, cea mai înaltă scenă a fost Serie D.

Totul în viaţa mea a venit pe neaşteptate. Trăiesc zi de zi fără aşteptări. Nu ştiu când, dar sper să ajung în Serie A”, a completat Andrea Compagno.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: compagnofcsbinter 

viewscnt
Articole similare