Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tripleta magică de la Liverpool se destramă. După Mane, încă un jucător de atac va pleca de pe Anfield. Rivalele de tradiţie din Italia, pe urmele sale

Tripleta magică de la Liverpool se destramă. După Mane, încă un jucător de atac va pleca de pe Anfield. Rivalele de tradiţie din Italia, pe urmele sale

Liverpool

Comentarii

Aventura lui Roberto Firmino (31 de ani) la Liverpool va ajunge la final. Brazilianul va pleca în vară de pe Anfield liber de contract.

Roberto Firmino a fost unul dintre cei mai importanţi şi iubiţi jucători la Liverpool în era Jurgen Klopp. Dar, în ultimele două sezoane, a fost măcinat de accidentări, astfel că randamentul său a scăzut substanţial şi a devenit om de linia a doua.

Acesta a înţeles că nu mai poate să îşi aducă aportul pentru echipă, aşa cum o făcea odinioară alături de Salah şi Mane, şi a decis să iasă pe uşa din faţă.

Firmino va pleca de la Liverpool după opt ani. Rivalele de tradiţie din Italia, pe urmele sale

Aflat în ultimele luni de contract cu Liverpool, Firmino nu îşi va mai prelungi înţelegerea şi i-a anunţat pe şefii clubului cu privire la decizia sa.

Prin urmare, internaţionalul brazilian va părăsi gruparea de pe Anfield Road după opt sezoane. Iar următoarea sa destinaţie va fi, cel mai probabil, tot un club de top din fotbalul european.

Pe urmele sale se află mai multe echipe importante de pe continent, iar cele mai numeroase oferte vin din Italia, acolo unde rivalele milaneze, Milan şi Inter, dar şi Juventus îl doresc pe fotbalistul sud-american, conform Football Italia.

Astfel, Firmino va fi o ţintă extrem de importantă în vară, deoarece va fi transferat gratis, iar, cel mai probabil, acesta şi-ar putea petrece următorii ani din carieră în Serie A.

Roberto Firmino a ajuns la Liverpool în 2015, fiind printre puţinii jucători din lotul actual al ”cormoranilor” care au ajuns înaintea managerului Jurgen Klopp.

Brazilianul a fost adus dub comanda lui Brendan Rodgers, cu 41 de milioane de euro, în 2015, de la Hoffenheim, unde a petrecut patru ani şi jumătate.

La Liverpool, a fost om de bază în perioada de glorie cu Klopp la cârmă, fiind unul dintre principalii artizani în succesele echipei în ultimii ani, în special titlul Premier League câştigat în 2020, trofeul Champions League cucerit în 2019.

În prezent, în vârstă de 31 de ani, Firmino este cotat la 28 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: liverpoolserie apremier league 

viewscnt
Articole similare