Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai sincer de atât nu se putea: "Bine că nu jucăm cu Real în fiecare săptămână". Klopp, resemnat după înfrângerea usturătoare suferită de Liverpool

Mai sincer de atât nu se putea: "Bine că nu jucăm cu Real în fiecare săptămână". Klopp, resemnat după înfrângerea usturătoare suferită de Liverpool
Comentarii

Liverpool a condus cu 2-0 încă din minutul 14 în manşa tur a optimilor de finală din Liga Campionilor, însă Real Madrid a revenit rapid şi s-a impus cu 5-2.

"Debutul de meci a fost excelent. A fost exact cum ne-am dorit, cum vrem să jucăm. Le-am pus probleme pe tot terenul, am citit bine jocul, a fost un start perfect. Am condus cu 2-0. Cred că toată prima repriză a fost bună, în afara golurilor primite.

Totul a fost foarte evident. Le-am făcut cadou toate cele cinci goluri, ne puteam descurca mai bine la toate dintre ele. În repriza secundă a fost meciul pe care şi-l dorea Real Madrid,  a fost ideal pentru ei. Real te pedepseşte de fiecare dată, nu te iartă. Am jucat la fel şi în alte meciuri.

Nu trebuie să ne apărăm cu toţi rivalii noştri, ca şi cum am juca împotriva lui Real Madrid. Este una dintre cele mai bune echipe din lume şi, slavă Domnului, nu trebuie să jucăm împotriva lor în fiecare săptămână. Este foarte greu să te aperi împotriva lor", a declarat Klopp.

Liverpool - Real Madrid 2-5

Real Madrid a învins-o, marţi seară, pe Anfield, cu scorul de 5-2, pe Liverpool, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor. Madrilenii au fost conduşi cu 2-0, dar s-au impus cu 5-2, într-un meci spectaculos arbitrat de Istvan Kovacs, partidă marcată de greşelile ambilor portari, dar şi de "dublele" reuşite de Vinicius şi Benzema.

Darwin Nunez a deschis scorul pentru Liverpool în minutul 4, cu un gol cu călcâiul, primul jucător care marchează în acest fel contra Realului în Liga Campionilor după ivorianul Didier Drogba, în 9 aprilie 2013, când juca la Galatasaray.

Liverpool a majorat scorul în minutul 14, prin Salah, care a profitat de o preluare greşită a portarului Courtois.

Pentru Real Madrid au marcat Vinicius, în minutele 21 şi 36, Militao, în minutul 47, şi Benzema, în minutele 55 şi 67.

Golul din minutul 36 marcat de Vinicius a venit după o greşeală a portarului Alisson, care a degajat balonul chiar în jucătorul madrilenilor.

Real Madrid a devenit doar a doua echipă din istoria competiţiilor europene care a marcat cinci goluri într-un singur meci împotriva lui Liverpool, după Ajax în decembrie 1966 în Cupa Campionilor Europeni (5-1).

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat la cele două linii de arbitrii asistenţi Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, cel de-al patrulea oficial fiind Horaţiu Feşnic. În camera VAR s-au aflat Massimiliano Irrati şi Marco Guida (ambii din Italia).

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare