Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moruţan pleacă de la Galatasaray şi semnează cu o nouă echipă: "A primit o ofertă". Când se poate face transferul

Moruţan pleacă de la Galatasaray şi semnează cu o nouă echipă: "A primit o ofertă". Când se poate face transferul
Comentarii

Olimpiu Moruţan are parte de cifre foarte bune în actuala stagiune, în Serie B, iar Victor Becali a dezvăluit că şansele fotbalistului de a continua în Italia şi din vară sunt foarte ridicate.

Aflat sub contract cu Galatasaray, Olimpiu Moruţan este împrumutat până în vară la Pisa. Oficialii clubului italian au şi opţiune de transfer definitiv pentru român, iar mutarea depinde şi de finalul sezonului din Serie B.

Conform presei din Turcia, data limită până când Pisa poate activa clauza de transfer definitiv pentru Olimpiu Moruţan (5,5 milioane de euro) este 31 mai.

"Moruţan s-a adaptat contrar aşteptărilor, poate nici eu nu credeam, dar chiar a avut evoluţii foarte bune. Este un jucător despre care se vorbeşte în Italia, vom vedea la vară ce se va întâmpla, dacă se va activa opţiunea de cumpărare, dacă Pisa promovează.

Cei de la Pisa au făcut o ofertă, în iarnă, dar o ofertă care nu era despre clauza din vară. Oricum, pot exista 7000 de oferte, doar Pisa are dreptul să-l ia, nimeni nu discută" , a declarat Victor Becali la Orange Sport.

Mai există posibilitatea ca acea clauză, de 5,5 milioane de euro, să se activeze automat în momentul în care Pisa va promova în Serie A. În acest moment, Pisa se află pe locul 5, cu 42 de puncte, la 11 lungimi în spatele locului secund, ocupat de Genoa.

  • Barajul pentru promovarea în Serie A se va disputa înainte de 31 mai
  • 6 goluri şi 7 pase decisive a reuşit Moruţan în cele 27 de meciuri jucate pentru Pisa, în actuala stagiune din Serie B

Afla mai multe despre: morutan 

viewscnt
Articole similare