Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Obrăznicie, noua meserie”. MM Stoica s-a săturat de atacurile lui Leo Strizu. Ce i-a transmis

”Obrăznicie, noua meserie”. MM Stoica s-a săturat de atacurile lui Leo Strizu. Ce i-a transmis

FCSB

Comentarii

Leo Strizu (55 de ani) şi Mihai Stoica (57 de ani) s-au atacat reciproc după ultimele evenimente de la FCSB.

”Obrăznicie, noua meserie”. MM Stoica s-a săturat de atacurile lui Leo Strizu. Ce i-a transmis

Leo Strizu a declarat că a luat decizia de a demisiona din funcţie din cauza declaraţiilor făcute de Mihai Stoica la adresa sa şi din cauza tensiunilor din jurul lui. Totodată, deşi fostul antrenor a declarat că va înceta şirul de atacuri la adresa managerului FCSB, nu s-a putut abţine.

După ce l-a comparat pe Mihai Stoica cu interlopul Fane Spoitoru, care rămâne unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din România chiar şi la aproape şapte ani de la deces, Leo Strizu spune acum despre acesta că este şi beţiv.

MM Stoica a reacţionat pe reţelele de socializare. 

"Dacă jigneşti o persoană cu notorietate, apari în presă. Nu contează că nu eşti în stare să faci şi altceva. Dacă jigneşti mai multe, sunt şanse să devii colaborator. Obrăznicie, nouă meserie", a scris Mihai Stoica pe Facebook.

30 noiembrie 2022 - 3 martie 2023 este perioada în care Leo Strizu a fost antrenorul principal al celor de la FCSB. 

Becali a sărit în apărarea lui MM Stoica:

”Spune numai tâmpenii, adică nişte prostii, nişte prostii că Teia face la Steaua, că el l-a adus pe MM, MM l-a adus pe el. Am avut şi nişte discuţii cu el şi MM, băi, Gigi, e păcat, e şi el pe credinţă, bine, să mânănce şi el o pâine dar el săracul, îi dau să mânănce o pâine acum vine vorbeşte el, face el, l-a adus el pe MM, îl dădea pe Piturcă afară, minciuni.

Câteodata mă gândesc, să dea domnul să nu ajung şi eu aşa, oamenii ăştia visează şi după aia le transpun în viaţă. Astea numai vise sunt, numai minciuni, doamne ferească-ne, a luat bani împrumut şi mi-a zis Vali, mai avea încă vreo 1800 daţi, trebuia să-i recuperez şi am zis du-te bă de aici, lasă-i cadou, dacă îţi las 1800 cadou, vezi-ţi de treaba ta  vezi, de-aia nu-i bine că ţi-e milă de om, că mi-a fost milă de el, ce, aveam eu nevoie de Strizu? Am zis să mânănce o pâine”, a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: mm stoicaleo strizu 

viewscnt
Articole similare