Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno, în Serie A? Schimbare radicală după convocarea la naţionala Italiei: ”A început să fie centrul atenţiei”

Andrea Compagno, în Serie A? Schimbare radicală după convocarea la naţionala Italiei: ”A început să fie centrul atenţiei”

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno a fost inclus de Roberto Mancini pe lista preliminară a jucătorilor convocaţi la naţionala Italiei, pentru meciurile cu Anglia şi Malta, din preliminariile EURO 2024.

Andrea Compagno, în Serie A? Schimbare radicală după convocarea la naţionala Italiei

Săptâmăna trecută, Orange Sport a dezvăluit în premieră că Andrea Compagno a fost inclus pe lista preliminară de convocări pentru stranieri a lui Roberto Mancini, pentru meciurile cu Malta şi Anglia.

Atacantul de 26 de ani nu a evoluat, în ţara natală, la un nivel mai ridicat de Serie D, dar se pare că prestaţiile din România au fost de ajuns pentru ca selecţionerul să îl includă, cel puţin, pe lista preliminară.

Alessandro Pezzoli, impresarul lui Andrea Compagno, a vorbit în presa din Italia despre jucătorul de la FCSB, care a fost convocat de Roberto Mancini la naţionala Italiei. 

”Suntem foarte mândri de faptul că este urmărit de Mancini, chiar dacă e o convocare preliminară. Este o dovadă că face ceva bun. (n.r. de ce a explodat târziu?) Fiecare jucător are parte de ritmul lui, unii se dezvoltă mai repede, alţi mai târziu, mai ales, când e vorba de atacanţi. Are 26 de ani, dacă mă gândesc la Giroud, el acum la 35 trăieşte cel mai bun moment din cariera sa”, a declarat impresarul pentru tuttomercatoweb.com.

Întrebat despre alegerea de a semna cu FCSB, Pezzoli a povestit: ”Ştiam că este un jucător cu trăsături importante, tehnice şi umane, care cu vizibilitatea potrivită are capacitatea de a exploda. Campionatul din România este foarte competitiv, creşte din punct de vedere economic şi ca infrastructură, aproape toate echipele au stadioane noi”. 

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno, potrivit Transfermarkt.
Catania U19, Due Torri, Pinerolo, Torino U19, Argentina, Borgosesia, Nuorese, Tre Fiori (San Marino), U Craiova 1948 şi FCSB sunt echipele la care a jucat Compagno.

Despre viitorul lui Compagno:

”Acum, se concentrează pe ce are de făcut la FCSB, care e la câteva puncte de lider. Andrea este golgheterul campionatului. La final de campionat vom trage linie şi vedem. Este normal ca, atât în Italia cât şi afară, să se vorbească mult de el”. 

Afla mai multe despre: andrea compagnonationala italieifcsb 

viewscnt
Articole similare