Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu face scut în jurul lui Adrian Mazilu: ”Lăsaţi-l în pace! E un copil, e greu să suporte presiunea”

Gică Popescu face scut în jurul lui Adrian Mazilu: ”Lăsaţi-l în pace! E un copil, e greu să suporte presiunea”

Farul Constanța

Comentarii

Adrian Mazilu s-a impus în sistemul lui Gică Hagi (58 ani) la doar 17 ani.

Gică Popescu face scut în jurul lui Adrian Mazilu: ”Lăsaţi-l în pace! E un copil, e greu să suporte presiunea”

Farul Constanţa a reuşit un sezon regulat foarte bun, fiind lider pe aproape tot parcursul celor 30 de etape. Echipa lui Gică Hagi a înregistrat 19 victorii, 7 remize şi 4 înfrângeri, având un total de 64 de puncte înainte de play-off.

Adrian Mazilu s-a impus în sistemul lui Gică Hagi (58 ani) la doar 17 ani. Pe lângă cele 4 goluri înscrise în campionat şi reuşita din Cupa României, atacantul a impresionat cu incursiunile şi driblingurile sale.

Gică Popescu face scut în faţa lui Mazilu, fiind conştient de vârsta fragedă pe care puştiul-minune de la Farul. 

”Lăsaţi-l pe Mazilu în pace pentru că de fiecare dată când a început să se vorbească de un jucător, Octavian Popescu, Sali, acum l-aţi luat pe Mazilu o să înceapa să scadă ca randament. Încă sunt copii şi e foarte greu să suporte presiunea pe care toată lumea o pune pe ei, e un jucător cu perspective extraordinare.

Aşa cum sunt şi Borza, Sali, 17 ani, dar nu mai vorbiţi de ei după 2 meciuri, au dat 2 goluri şi îi faceţi vedete, nu sună nimeni, când or ajunge să joace în naţională, să câştige titluri, să dea 30 de goluri, cu siguranţă nu vor rămâne aici”, a declarat Gică Popescu. 

  • 100 de mii de euro este cota lui Mazilu conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Gică Hagi, impresionat de Adrian Mazilu: ”A explodat ca mine la 17 ani”

”Un copil care a explodat, cum am intrat şi eu la 17 ani. Până atunci, nu ridicasem prea multe indicii. Imediat s-a consolidat ca un jucător foarte bun. Ştiu şi cred că el e un băiat cu picioarele pe pământ.

Sper să meargă din ce în ce mai bine, că are multe de învăţat, să devină mai bun, pentru că meciurile sunt foarte grele, dar a devenit un om de bază”, a spus Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Surpriză! S-a aflat clubul istoric care vrea să-l aducă pe Adrian Mazilu. Ultimul român ajuns acolo nici măcar n-a apucat să debuteze

Afla mai multe despre: adrian mazilugica hagi 

viewscnt
Articole similare