Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”La VAR au fost liniile româneşti”. Dan Petrescu, savuros şi la conferinţă, după CFR - Rapid 2-2: ”Şi în tur ne-au furat de ne-au rupt. Dacă am băgat-o în poartă, lasă golul”

”La VAR au fost liniile româneşti”. Dan Petrescu, savuros şi la conferinţă, după CFR - Rapid 2-2: ”Şi în tur ne-au furat de ne-au rupt. Dacă am băgat-o în poartă, lasă golul”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) şi-a continuat discursul tăios la adresa arbitrajului şi la conferinţa de presă ce a urmat partidei cu Rapid, încheiată la egalitate. Antrenorul formaţiei CFR Cluj s-a arătat nervos şi pe o parte dintre jucătorii săi pentru jocul prestat.

CFR Cluj a scos doar o remiză din duelul de pe teren propriu cu Rapid, din prima etapă a play-off-ului.

Deşi a condus de două ori, cu 1-0 şi 2-1, echipa pregătită de Dan Petrescu s-a văzut de fiecare dată egalată de trupa lui Adi Mutu.

A fost un meci spectaculos, cu multiple ocazii de gol, mai ales de partea oaspeţilor, aspect scos în evidenţă şi de Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB.

Dan Petrescu şi-a continuat tirada la adresa arbitrajului: ”La VAR au fost liniile româneşti”

La flash-interviul de la finalul meciului, Dan Petrescu a avut un discurs acid la adresa arbitrajului, reacţie ce a continuat şi la conferinţa de presă ce a urmat.

Antrenorul campioanei a reclamat golul marcat de CFR în prelungirile meciului, prin Maglica, anulat însă de VAR pe motiv de offside.

Totodată, Petrescu a fost extrem de supărat şi pe fundaşii săi titulari, despre care a afirmat că au jucat sub nivelul lor obişnuit.

”N-are cum să mă mulţumească (n.r. rezultatul), mai ales când ai gol valabil în minutul 93. Dacă şi ăla a offside... este gol valabil. Liniile româneşti au fost la VAR. Nu a fost niciun offside.

Nu meritam victoria. Trebuie să fii nebun să minţi, dar dacă am băgat-o în poartă, lasă golul, că în tur ne-au furat de ne-au rupt. Ne-au luat două penalty-uri care nu au fost. Acum lasă-mi golul ăsta, îmi iei şi golul ăsta?

Apărarea mea a fost foarte slabă azi. Toţi patru jucătorii din apărare nu-şi merită locul la echipă la cum au jucat. A fost o zi proastă pentru toţi patru. Dacă vor juca încă o dată aşa nu vom avea nici o şansă. (n.r. despre Camora) Nu cred că va merge. Ar fi culmea după ce a ieşit accidentat.

Ar trebui şi apărătorii să răspundă la întrebările astea, nu numai antrenorul. Sunt apărători cu experienţă. Cred că această pauză a venit exact când nu trebuia pentru noi.

Jucătorii sunt cu capul unde pleacă trei-patru zile. Ăia liberi se gândesc la vacanţă, ceilalţi la naţională şi cam asta s-a văzut. Am încercat, am făcut video motivaţional, înainte să ieşim pe teren, dar din păcate nu am scos maximum.

Dar şi jucând mai slab decât în alte meciuri, dacă dau gol în minutul 96, lasă golul şi acum eram toţi fericiţi după un meci nu prea bun al nostru.

Meciul următor va fi mai greu pentru că vom juca în deplasare şi băieţii vor veni din ce ţări sunt plecaţi. Nu va fi uşor. Am pierdut două puncte mari.

Dacă ne apărăm aşa... (n.r. gest de dezaprobare), dar e adevărat că în ultimul timp dăm multe goluri, ceea ce e atipic pentru CFR. În apărare suferim foarte mult.

Nu ştiu dacă mai plec în vacanţă, să-mi vizitez familia în Dubai. Sunt foarte supărat după acest meci pe toţi jucătorii. Au fost sub nivelul lor.

E un semn rău că nu am început play-off-ul cu o victorie. Anul ăsta nu suntem favoriţi noi, sunt alte echipe, mai ales Farul, care e pe primul loc. Nu suntem constanţi”, a declarat Petrescu, după meci.

În urma acestei remize cu Rapid, CFR Cluj rămâne a doua în ierarhie, cu 33 de puncte. Lider este Farul, cu 35. Rapid ocupă locul 5, cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare