Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi şi-a declarat supremaţia după Barcelona - Real Madrid 2-1! "Plec mulţumit. Am avut mai mult control". Prima reacţie după El Clasico

Xavi şi-a declarat supremaţia după Barcelona - Real Madrid 2-1! "Plec mulţumit. Am avut mai mult control". Prima reacţie după El Clasico

La Liga

Comentarii

Antrenorul Barcelonei, Xavi, a oferit prima reacţie după ce a învins Real Madrid, scor 2-1, şi a făcut un pas mare spre titlul din LaLiga.

FC Barcelona a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-1, pe Real Madrid, în etapa a 26-a din La Liga. Golul victoriei catalane a fost înscris în minutul 90+2.

„El Clasico” a început cu Real Madrid în atac, iar golul a picat în minutul 9, atunci când Vinicius Jr a centrat, iar Araujo a deviat cu capul în propria poartă, prinzându-l pe Ter Stegen pe picior greşit.

Gazdele au egalat la ultima fază a primei reprize, în minutul 45, la şutul plasat, din careu, al lui Sergi Roberto.

Madrilenii au înscris prin Marco Asensio, în minutul 81, dar golul a fost anulat pentru ofsaid la Asensio, după consultarea VAR. Gazdele au dat lovitura în minutul 90+2. Lewandowski a pasat cu călcâiul pentru Balde, acesta a trimis pentru Kessie şi francezul a înscris golul victoriei.

”Am fost superiori Madridului”

”Consider că am avut mai mult control asupra jocului. Ei au ştiut să iasă din presiunea noastră. Golul l-am primit, nepermis, dintr-o aşezare greşită a noastră. Cred că am fost superiori, per total.

Am avut dubii până în ultimul moment între Sergi şi Franck. Până la urmă a ieşit foarte bine pentru că amândoi au marcat”, a declarat Xavi la finalul partidei.

S-a încheiat 2-1 pentru FC Barcelona, care ocupă primul loc în clasament, cu 68 de puncte, urmată de Real Madrid, care are 56 de puncte. Pentru catalani victoria din „El Clasico” este un pas important către titlul de campioană.

Afla mai multe despre: barcelonareal madridxavi 

viewscnt
Articole similare