Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Ancelotti după eşecul lui Real Madrid în El Clasico: ”Dacă vom juca aşa, cu siguranţă vom câştiga ceva”. Pune la îndoială decizia VAR: ”Plecăm supăraţi”

Reacţia lui Ancelotti după eşecul lui Real Madrid în El Clasico: ”Dacă vom juca aşa, cu siguranţă vom câştiga ceva”. Pune la îndoială decizia VAR: ”Plecăm supăraţi”

La Liga

Comentarii

Carlo Ancelotti (63 de ani) a tras concluziile după eşecul suferit de Real Madrid, pe Camp Nou, în faţa marii rivale, FC Barcelona.

Real Madrid a pierdut El Clasico cu FC Barcelona. Deşi a avut meciul în mână, după ce a deschis scorul în primele zece minute datorită unui autogol al lui Araujo, formaţia din capitala Spaniei s-a văzut nevoită să plece din Catalunia fără nici măcar un punct în ”desagă”.

Trupa pregătită de Xavi a strâns rândurile după golul încasat, a preluat controlul jocului şi a reuşit să întoarcă soarta partidei, cu două goluri marcate în finalurile de repriză.

Mai întâi a fost Sergi Roberto, care a egalat în prelungirile primei părţi. L-a urmat Kessie, chiar cel care l-a înlocuit pe spaniol. Ivorianul a punctat şi el pe finalul meciului.

S-a încheiat 2-1 pentru Barcelona, care face astfel un pas uriaş spre titlu. A luat un avans de 12 puncte faţă de marea rivală, avans ce se poate dovedi decisiv în tentativa de a cuceri primul trofeu de campioană din 2019 încoace.

Reacţia lui Ancelotti după eşecul lui Real Madrid în El Clasico: ”Dacă vom juca aşa, cu siguranţă vom câştiga ceva”. Ce a spus despre decizia VAR: ”Este dreptul nostru să avem îndoieli”

La finalul meciului, Carlo Ancelotti a avut o reacţie opusă de cea a lui Xavi. Dacă antrenorul catalanilor a afirmat că echipa sa a meritat victoria, tehnicianul italian a precizat acelaşi lucru despre echipa sa.

Ancelotti are încodoieli cu privire la poziţia de offside în care se afla Asensio la golul marcat în repriza a doua, gol anulat după mai multe reluări oferite de sistemul VAR.

”Am făcut un meci bun, am fi meritat să câştigăm. Meciul era câştigat, dar, la final, rămânem cu îndoiala acelui gol care ne-a fost anulat. Lăsăm în urmă această partidă cu încrederea că putem încheia bine acest sezon.

Ambele echipe au avut control, a fost echilibrat. Aceste partide depinde mici detalii. Credeţi că a fost ofsaid? Eu rămân cu această îndoială.

Cred că nu este nimic sigur. Este dreptul nostru să avem îndoieli. Am riscat şi nu ne-a ieşit prea bine. Vom lupta până la final.

Suntem în dezavantaj, însă nu ne gândim la asta. Plecăm supăraţi, dar cu un moral bun, pentru că am jucat foarte bine. Vom lupta pentru orice trofeu. 

Singura noastră preocupare este să jucăm cum am făcut-o în această seară, pentru că, dacă vom juca aşa, cu siguranţă vom câştiga ceva”, a declarat Carlo Ancelotti, conform Marca.

Barcelona este lider în La Liga, cu 68 de puncte, după 26 de etape, în timp ce Real Madrid se află pe 2, cu 56.

Afla mai multe despre: ancelotiireal madridel clasico 

viewscnt
Articole similare