Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ancelotti nu crede că Real Madrid a spus "adio" titlului în LaLiga după remiza cu Atletico: "Va fi mai complicat decât înainte"

Ancelotti nu crede că Real Madrid a spus "adio" titlului în LaLiga după remiza cu Atletico: "Va fi mai complicat decât înainte"
Comentarii

Tehnicianul Carlo Ancelotti nu crede că Real Madrid a spus "adio" titlului după remiza cu Atletico Madrid, scor 1-1, din campionatul Spaniei.

„Nu este un rămas bun de la titlu. Va fi şi mai complicat decât înainte, dar ne vom lupta până la capăt. Atletico are jucători fantastici precum  Griezmann şi Gimenez. 

Dar poate fi o lipsă de prospeţime psihică, e destul de normal să nu fii la cel mai înalt nivel, mai ales după meciul cu Liverpool, dar poate fi şi o lipsă de prospeţime fizică, pentru că asta este al 17-lea joc al nostru în cincizeci de zile, începând cu 31 decembrie", a spus Ancelotti.

Formaţia Real Madrid a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Atletico Madrid, într-un meci din etapa a 23-a a campionatului Spaniei.

În minutul 65, de la Atletico a fost eliminat Angel Correa.

Au marcat apoi Jose Gimenez ’78 pentru Atletico şi Alvaro Rodriguez ’85 pentru Real.

În clasament, Real Madrid este pe locul 2, cu 52 de puncte, iar lider este FC Barcelona, cu 59 de puncte şi care joacă duminică, în deplasare, cu Almeria.

Afla mai multe despre: real madrid atletico madrid 

viewscnt
Articole similare