Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezultatele din Ligue 1! Primul eşec acasă în campionat pentru PSG, după aproape doi ani. Ionuţ Radu a apărat un penalty, înainte de a veni la naţională

VIDEO | Rezultatele din Ligue 1! Primul eşec acasă în campionat pentru PSG, după aproape doi ani. Ionuţ Radu a apărat un penalty, înainte de a veni la naţională

Ligue 1

Comentarii

Rezultatele zilei din Ligue 1

Strasbourg - Auxerre 2-0

Ionuţ Radu a apărat un penalty pentru Auxerre, chiar înainte de a veni la naţională. Echipa lui a pierdut totuşi la Strasbourg. Radu a luat gol repede. Nyamsi a deschis scorul. Apoi, Radu l-a blocat pe Diallo de la 11 metri. Senegalezul l-a învins până la urmă pe portarul român, în ultimele minute. 

PSG - Rennes 0-2

Vedetele lui PSG nu şi-au revenit după eliminarea din Liga Campionilor. Au mâncat bătaie şi de la Rennes, pe Parc des Princes. A fost primul eşec acasă în campionat pentru PSG, după aproape doi ani. Mbappe şi Messi s-au întrecut în ratări în prima repriză. Golul a venit în poarta lui Donnarumma. Toko Ekambi a marcat chiar înainte de pauză. S-a făcut 2-0 pentru Rennes, îmediat după reluare. Kalimuendo a înscris în poarta fostei echipe. Messi a căutat golul şi în repriza secundă, fără rezultat pe tabelă. 

Reims - Marseille 1-2

Marseille a urcat pe locul doi în Ligue 1, după victoria cu Reims, echipă care nu mai pierduse în campionat din septembrie. Balogun a dus-o în avantaj pe Reims. Trei minute a durat bucuria gazdelor. Alexis Sanchez a egalat. Chilianul a reuşit dubla şi a întors scorul în favoarea lui Marseille. Reims putea scoate un punct, dacă Munetsi nu nimerea bara. Şi nu o dată, ci de două ori.

Troyes - Brest 2-2

Ajaccio - Monaco 0-2

Montpellier - Clermont 2-1

Nice - Lorient 1-1

 

Afla mai multe despre: rezultate ligue 1psgmarseille 

viewscnt
Articole similare