Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zi superbă în Serie A! Cu 4-0, Napoli a mai făcut un pas spre titlu. Lazio a câştigat cu AS Roma, iar Juventus a dat lovitura pe terenul lui Inter

VIDEO | Zi superbă în Serie A! Cu 4-0, Napoli a mai făcut un pas spre titlu. Lazio a câştigat cu AS Roma, iar Juventus a dat lovitura pe terenul lui Inter

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Torino - Napoli 0-4

Visul de a deveni campioană a Italiei după 33 de ani este tot mai aproape pentru Napoli. În deplasare cu Torino, nigerianul Osimhen a deschis scorul. Noul Maradona, georgianul Kvaratskhelia a marcat şi el din penalty. Osimhen a dat golul cu numărul 21 şi e lider autoritar în topul marcatorilor. Ndombele a închis tabela, iar Napoli a bifat victoria 23 din 27 de partide. 

Lazio - AS Roma 1-0

Lazio vizează locul 2 în Serie A. Biancoceleştii au dominat autoritar marele derby cu AS Roma. Felipe Anderson şi Zacagni au ratat în prima repriză. Roma a primit pentru a doua etapă la rând cartonaş roşu în prima repriză. Ibanez a fost eliminat. Torpila lui Luis Alberto a anunţat golul lui Zacagni. Italianul a marcat din pasa genială a lui Anderson. Lobul lui Spinazzola putea împărţi punctele, dar Provedel a fost la post. Lazio - Roma s-a terminat la fel ca în tur, 1-0.

Inter - Juventus 0-1

Juventus a câştigat la limită Derby d'Italia. Kostic a răpus-o pe Inter chiar la ea acasă. Dacă ar fi câştigat, echipa lui Inzaghi ar fi urcat pe locul doi în Serie A. Acum e pe trei, la două puncte în spatele lui Lazio.

Sampdoria - Verona 3-1

Fiorentina - Lecce 1-0

 

Afla mai multe despre: rezultate serie alazio - as roma 1-0torino - napoli 0-4inter - juventus 0-1 

viewscnt
Articole similare