Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal cu Răzvan Lucescu la derby-ul Aris - PAOK! S-a certat cu preşedintele advers şi a trimis un obiect spre fanii din tribună: "Nu e corect!" | VIDEO

Scandal cu Răzvan Lucescu la derby-ul Aris - PAOK! S-a certat cu preşedintele advers şi a trimis un obiect spre fanii din tribună: "Nu e corect!" | VIDEO
Comentarii

PAOK a câştigat derby-ul din Salonic cu Aris, scor 2-1, iar Răzvan Lucescu a fost implicat într-un scandal, care a dus la eliminarea sa, cu ajutorul VAR. La final, antrenorul român şi-a spus punctul de vedere.

Răzvan Lucescu susţine că VAR l-a eliminat greşit, după ce a trimis un obiect spre fanii din tribună

Răzvan Lucescu i-a făcut fericiţi pe fanii lui PAOK, după ce fost campioană a câştigat derby-ul local cu 2-1, chiar pe terenul lui Aris. 

Gazdele au deschis scorul prin Palma, în minutul 12, dar PAOK a întors scorul după pauză, prin Sastre, în minutul 68, şi Zivkovic, în minutul 74. 

Finalul a fost încins pe "Kleanthis Vikelidis". Conform sport24.gr, Răzvan Lucescu a fost eliminat, după o fază analizată cu VAR. Antrenorul român a fost filmat în timp ce a aruncat cu un obiect în direcţia fanilor adverşi. 

De asemenea, a avut o dispută cu preşedintele lui Aris, Thodoros Karipidis. 

VIDEO | Momentul în care Răzvan Lucescu aruncă spre fanii lui Aris

Imediat după meci, Răzvan Lucescu a vorbit despre cele petrecute pe teren şi despre fazele care au încins derby-ul. 

"Am venit aici să jucăm un meci şi să ne batem ca de obicei. Am vrut să dominăm. Ne-a lipsit ceva, probabil intensitatea. După gol am încercat să dominăm, ne-a lipsit din nou ceva. Prima repriză s-a terminat cu o imagine mai bună. Ne-am întors, am avut încredere că vom ajunge la capăt şi s-a întâmplat. 

După o săptămână grea, am reuşit să câştigăm într-o atmosferă dificilă. Sper ca toate echipele care vin din Atena să se confrunte cu aceeaşi atmosferă.

Mi-au spus că am aruncat ceva în tribune, nu e corect, nu e corect. Am dat ceva înapoi, nu am aruncat ceva. VAR-ul a văzut-o altfel. Când spun ceva, este adevărul. Sunt presiuni şi atmosfere nebuneşti, mai ales între Aris şi PAOK. Cel care suferă în aceste cazuri este fotbalul”, a declarat Răzvan Lucescu, conform sursei citate. 

PAOK este pe locul al patrulea, în play-off-ul Greciei, cu 57 de puncte, ultimul care asigură locul de Conference League, în timp ce Aris e pe locul al cincilea, cu 40 de puncte. 

Afla mai multe despre: razvan lucescuaris paok 

viewscnt
Articole similare