Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prestaţii excelente pentru Ionuţ Radu şi Florin Niţă, înaintea partidelor cu Andorra şi Belarus! Au apărat câte o lovitură de la 11 metri

Prestaţii excelente pentru Ionuţ Radu şi Florin Niţă, înaintea partidelor cu Andorra şi Belarus! Au apărat câte o lovitură de la 11 metri

Fotbal

Comentarii

Florin Niţă (35 de ani) şi Ionuţ Radu (25 de ani) au apărat câte o lovitură de la 11 metri, duminică, în partidele pe care echipele lor, Pardubice, respectiv Auxerre, le-au disputat în campionat.

Florin Niţă a fost titular şi integralist în partida pe care echipa sa, Pardubice, a câştigat-o, acasă, contra celor de la Teplice, scor 3-1.

Prestaţii excelente pentru Florin Niţă şi Ionuţ Radu

Portarul român a apărat o lovitură de la 11 metri în minutul 67, la scorul de 2-1 pentru echipa sa. Abdallah Gning a executat în dreapta lui Niţă, însă portarul român a ghicit şi a apărat.

Două minute mai târziu, Pardubice avea să marcheze golul decisiv, de 3-1, care stabilea şi scorul final.

  • În urma acestui succes, Pardubice a părăsit ultimul loc. Este pe locul 14 (din 16) cu 22 de puncte.

Un alt portar român, Ionuţ Radu, a apărat şi el o lovitură de la 11 metri pentru Auxerre, în deplasarea de la Strasbourg, dar nu a putut evita înfrângerea scor 0-2.

În minutul 19, Ionuţ Radu s-a opus penalty-ului executat de Habibou Diallo, la scorul de 1-0 pentru Strasbourg.

  • În urma acestei înfrângere, Auxerre s-a întors pe locurile retrogradabile şi este pe 17.

Atât Florin Niţă, cât şi Ionuţ Radu, fac parte din lotul României convocat de Edi Iordănescu pentru cele două partide din preliminariile EURO 2024, cu Andorra (în deplasare, 25 martie) şi cu Belarus (acasă, 28 martie).

Valentin Cojocaru n-a fost la fel de norocos

Portarul Valentin Cojocaru nu a fost la fel de norocos precum conaţionalii săi. Fostul portar de la FCSB şi Viitorul a fost învins de la 11 metri de Slimani, în înfrângerea echipei sale, scor 0-2, acasă, contra celor de la Anderlecht.

  • Leuven este pe locul 11 în Belgia.

Valentin Cojocaru s-a aflat pe lista preliminară a stranierilor pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, însă selecţionerul Edi Iordănescu a ales să mizeze pe Florin Niţă, Ionuţ Radu şi Horaţiu Moldovan de la Rapid.

Afla mai multe despre: radunitacojocaru 

viewscnt
Articole similare