Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Meritam să câştigăm. Mai rar aţi văzut CFR să fie dominată aşa”. Mutu, dezamăgit după egalul cu CFR. Ce a declarat antrenorul Rapidului

”Meritam să câştigăm. Mai rar aţi văzut CFR să fie dominată aşa”. Mutu, dezamăgit după egalul cu CFR. Ce a declarat antrenorul Rapidului

Superliga

Comentarii

Adrian Mutu a tras concluziile, după partida încheiată la egalitate de Rapid, scor 1-1 pe terenul lui CFR.

”Briliantul” este de părere că, echipa sa merita victoria, datorită ocaziilor uriaşe pe care giuleştenii le-au irosit, atât în prima, cât şi în repriza a doua.

”Meritam să câştigăm. Mai rar aţi văzut CFR să fie dominată aşa”

”Eu cred că în seara asta meritam să câştigăm. Am avut o sumedenie de ocazie, incredibile unele dintre ele. A ieşit în seara asta. Ştiam ce calităţi are Onea şi cum atacă el pe partea dreaptă şi trebuia să schimb ceva. 

Cred că şi prima repriză a fost una bună. Rămânem cu picioarele pe pământ după o seară în care meritam să câştigăm. Mai rar aţi văzut CFR să fie dominată aşa. Am avut posesie 70 la sută, am încercat tot.

Puţin dezamăgiţi că nu am fructificat ce trebuia. Mergem mai departe şi o să analizăm unele lucruri care nu au mers aşa bine. Cred că Rapid îşi joacă şansa pe fiecare teren pe care joacă. Nicăieri nu mergem să ne apărăm, nu mergem la egal.

Şi azi am vrut să câştigăm până în ultima secundă. Vrem să jucăm şi să producem fotbal", a declarat Adrian Mutu.

Afla mai multe despre: cfrrapid 

viewscnt
Articole similare