Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horaţiu Moldovan, după CFR Cluj - Rapid 2-2. ”Să nu-L supărăm pe Dumnezeu!”

Horaţiu Moldovan, după CFR Cluj - Rapid 2-2. ”Să nu-L supărăm pe Dumnezeu!”

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj şi Rapid au remizat, scor 2-2 (2-1), duminică seară, în Gruia, într-o partidă din prima etapă a play-off-ului din Superligă.

Pentru clujeni au marcat Rangelo Janga (min. 4) şi Nana Boateng (min. 23), în timp ce pentru giuleşteni au punctat Mattias Kait (min. 11) şi Răzvan Onea (min. 55).

Horaţiu Moldovan, mulţumit cu punctul din Gruia

Portarul celor de la Rapid, Horaţiu Moldovan, s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale în Gruia, însă nici nu îndrăzneşte să afirme că echipa sa merita victoria, deoarece şi adversarii au avut şansele lor mari, mai ales pe final.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne pe locul 2, cu 33 de puncte, în timp ce Rapidul se menţine pe locul 5, cu 27 de puncte.

Într-adevăr, cred că am făcut o partidă foarte bună, mai ales în repriza a doua. Am avut două ocazii mari, dar nu putem să-l supărăm pe Dumnezeu, au avut şi ei câteva ocazii. A fost un meci foarte frumos. Cred că telespectatorilor le-a plăcut foarte multe acest meci.

Cred că este greu să ne gândim la titlu. Noi luăm meci cu meci, la victorie. Până la urmă, asta ne cer şi suporterii. Este spiritul Rapidului, să dăm totul pe teren.

(n.r. - despre convocarea la echipa naţională a României) Mă bucur că fac parte din lotul echipei naţionale. E o mândrie pentru mine să reprezint România. E o concurenţă foarte frumoasă, suntem toţi trei prieteni. Cine va decide să joace domnul selecţioner, sper să o facă cât mai bine şi cel mai important este să obţinem cele şase puncte”, a declarat Horaţiu Moldovan la finalul partidei CFR Cluj - Rapid, scor 2-2.

VIDEO: Rezumat CFR Cluj - Rapid 2-2

Afla mai multe despre: rapidcfr clujmoldovan 

viewscnt
Articole similare