Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol la Marele Premiu al Arabiei Saudite! Sergio Perez a câştigat pentru Red Bull. Max Verstappen, plecat de pe 15, a terminat al doilea. Cum arată clasamentul general

VIDEO | Spectacol la Marele Premiu al Arabiei Saudite! Sergio Perez a câştigat pentru Red Bull. Max Verstappen, plecat de pe 15, a terminat al doilea. Cum arată clasamentul general

Formula 1

Comentarii

Pilotul mexican Sergio Perez (Red Bull) a câştigat duminică Marele Premiu al Arabiei Saudite, învingându-l pe campionul mondial en-titre, colegul său de echipă, Max Verstappen, în direct pe Orange Sport 3.

Sergio Perez s-a impus în Marele Premiu al Arabiei Saudite

UPDATE | Fernando Alonso (Aston Martin) a fost penalizat şi a picat de pe podium! Vestea a venit în timp ce spaniolul sărbătorea cu şampanie pe podium, alături de Perez şi Verstappen. 

Imediat după ce ceremonia s-a încheiat, Fernando Alonso a picat pe locul al patrulea în cursă.

Imediat după startul cursei, Alonso a fost penalizat cu cinci secunde, pentru că a călcat linia grilei. Intrat la boxe în turul 18, pentru a ispăşi pedeapsa, monopostul a fost atins mai devreme de un mecanic. 

A doua pedeapsă, care a mai adăugat cinci secunde la rezultatul final, a fost decisă de oficialii cursei după o analiză amănunţită, iar ibericul a fost aruncat pe locul al patrulea. 

Oficial, locul al treilea a fost preluat de pilotul Mercedes, George Russell. 


Sergio Perez a câştigat Marele Premiu al Arabiei Saudite. Este a cincea victorie din carieră. Din octombrie anul trecut, de la Singapore, nu se mai bucurase mexicanul. 

Campionul en-titre, Max Verstappen, a terminat pe doi, după o cursă aproape perfectă. Verstappen a recuperat incredibil: plecase de pe 15 în Arabia Saudită.

Podiumul a fost completat de veteranul Alonso, care terminase pe 3 şi în prima etapă a sezonului. Hamilton nu a impresionat nici de această dată: a încheiat de-abia pe locul cinci. Următoarea cursă va avea loc pe 2 aprilie, în Australia. 

Sergio Perez a prins podiumul cu numărul 28 din carieră, iar Max Verstappen pe cel cu numărul 79. Pe locul al treilea în clasament, completând podiumul, a venit Fernando Alonso (Aston Martin). Locul 4 a fost acontat de George Russell (Mercedes). Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) s-a clasat al 5-lea, Carlos Sainz (Ferrari) – locul 6, iar Charles Leclerc (Ferrari) – locul 7.

În clasamentul general conduce Max Verstappen (Red Bull), cu 44 de puncte, urmat de Sergio Perez – 43 de puncte şi Fernando Alonso – 30 de puncte.

  • Sezonul din Formula 1 este pe Orange Sport! Antrenamentele, calificările şi cursele către titlul mondial la piloţi şi la constructori se văd pe Orange Sport 3. 

Afla mai multe despre: sergio perezformula 1formula 1 arabia saudita 

viewscnt
Articole similare