Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec, după victoria cu Sepsi: ”Atâta timp cât suntem pe primul loc, suntem favoriţi la titlu”

Denis Alibec, după victoria cu Sepsi: ”Atâta timp cât suntem pe primul loc, suntem favoriţi la titlu”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a învins-o pe OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-1 (1-0), duminică, într-un duel din prima etapă a play-off-ului din Superligă.

Denis Alibec vrea să spargă ”gheaţa” la naţională: ”Putem face o figură frumoasă”

În urma acestui rezultat, Farul Constanţa a rămas pe prima poziţie a Superligii, cu 35 de puncte, în timp ce Sepsi rămâne pe locul 6, cu 21 de puncte.

Denis Alibec mizează pe ”foamea de trofee” a jucătorilor săi în lupta pentru titlu, din acest sezon.

Au fost mari emoţii pe final. Sunt bucuros că am luat trei puncte. A fost un meci greu, nu am marcat, am avut multe ocazii, dar nu am reuşit să marcam. De câteva meciuri, nu reuşesc să marchez, parcă am o reţinere în faţa porţii.

(n.r. - despre titlu) Ne gândim să ne batem la campionat. Atâta timp cât suntem pe primul loc, suntem favoriţi. Ştiam că Sepsi a avut meci acum trei zile şi nu o să fie în cea mai bună formă, iar noi trebuia să dăm totul pe teren, să facem pressing sus.

Toate meciurile o să fie echilibrate. Acum, sper ca noi să câştigăm. Atul nostru? Foamea de performanţă şi ambiţie.

(n.r. - despre convocarea la echipa naţională) Mergem să luăm şase puncte şi să jucăm cât mai bine. Să arătăm că România are valoare şi că ne putem lupta cu orice echipă. Sper să marchez. Întâi să joc, apoi voi vedea.

Mergem acolo să le schimbăm părerea, pentru că avem nevoie de suporteri. Cred că putem face o figură frumoasă cu această generaţie.

(n.r. - despre convocarea lui Louis Munteanu) Mă bucur foarte mult şi sper să debuteze. Chiar şi să marcheze. Dacă ar fi după mine, i-aş lua pe toţi”, a declarat Denis Alibec, la finalul partidei cu Sepsi.

VIDEO: Rezumat Farul - Sepsi 2-1

Afla mai multe despre: farul - sepsidenis alibec 

viewscnt
Articole similare