Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă din Premier League pentru Adrian Mazilu de la Farul Constanţa. Răspunsul lui Gică Hagi

Ofertă din Premier League pentru Adrian Mazilu de la Farul Constanţa. Răspunsul lui Gică Hagi

Fotbal

Comentarii

Adrian Mazilu (17 ani) este revelaţia actualului sezon al Superligii, iar tot mai multe cluburi europene au început să-şi manifeste interesul pentru ”aripa” lui Gică Hagi.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Adrian Mazilu, conform transfermarkt.de.
  • 4 goluri a marcat Adrian Mazilu în actuala ediţie a Superligii, în 10 partide.

Adrian Mazilu, dorit în Premier League

Potrivit informaţiilor oferite de prosport.ro, ultimul club care s-a arată dispus să-l transfere pe Adrian Mazilu a fost Crystal Palace, echipă aflată pe locul 12 în Premier League.

Englezii au oferit, pe loc, 1.8 milioane de euro pentru internaţionalul U19, o sumă impresionantă pentru un jucător de 17 ani.

Sursa citată anunţă că Gică Hagi i-a anunţat pe omologii de la Crystal Palace că Adrian Mazilu nu este de vânzare până în vara lui 2023.

”Regele” nu are de gând să se grăbească. Este conştient de faptul că ascensiunea lui Mazilu poate atinge cote mai înalte, în viitor.

De asemenea, la vârsta lui, fotbalistul se poate pierde foarte uşor, dacă nu face pasul către o echipă potrivită ambiţiilor sale, unde să-şi continue progresul în următorii ani.

  • Fiorentina, Ajax, Feyenoord, Heerenveen şi Nantes sunt cu ochii pe fotbalistul Farului.

Dumitru Dragomir, despre Adrian Mazilu: ”O să-l vândă pentru 15-20 de milioane de euro”

Despre noul pariu al celor de la Farul a vorbit şi Dumitru Dragomir, care îi prevede un viitor frumos şi este de părere că Hagi poate reuşi cea mai profitabilă afacere din istorie fotbalului românesc: să-l vândă cu minim 15-20 de milioane.

Eu prevăd că şi Mazilu va fi unul dintre marii fotbalişti ai Europei, dacă nu se îmbolnăveşte şi dacă are grijă de viaţa lui. La 20 de ani!

Obligatoriu să mai stea cel puţin un an-doi la Hagi. Nu-l cumpără FCSB, ăsta e jucător pe care Hagi nu-l dă fără 15-20 de milioane.

Dau scris că dacă Mazilu joacă şi nu se accidentează, se vinde cu peste 15-20 de milioane peste doi ani”, a declarat Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: adrian mazilucrystal palacefarul 

viewscnt
Articole similare