Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, victorie la meciul 300 în Superligă, contra lui Sepsi: ”Am câştigat pe merit! Un start bun de play-off”

Gică Hagi, victorie la meciul 300 în Superligă, contra lui Sepsi: ”Am câştigat pe merit! Un start bun de play-off”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a învins-o pe OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-1 (1-0), duminică, într-un duel din prima etapă a play-off-ului din Superligă.

Gică Hagi, după meciul cu Sepsi: ”Presiunea este pe noi!”

Antrenorul celor de la Farul Constanţa, Gică Hagi, consideră că victoria echipei sale în meciul cu Sepsi este una meritată

În acelaşi timp, ”Regele” a ţinut să-şi laude jucătorii pentru faptul că au reuşit să câştige încă o dată împotriva lui Sepsi, acasă, în acest sezon, o performanţă care nu este la îndemâna oricărui club din Superligă.

O victorie muncită, cu două echipe foarte bune, care au jucat un fotbal foarte bun. Au încercat să iasă la joc. Nici una dintre echipe nu avea nimic de pierdut. Ne doream cele trei puncte.

Am câştigat pe merit. Suntem fericiţi, chiar dacă Sepsi a jucat foarte bine. Sunt fericit pentru băieţi, pentru că au făcut un meci bun. Contează punctele în momentul de faţă şi e un start bun de play-off.

Nu am cum să fiu supărat pe niciunul dintre jucători, cu toate că aţi văzut cum mă agit. Dar dup-aia, îi felicit pe jucători. Au reuşit să câştige de două ori cu Sepsi, acasă, şi nu este un lucru uşor.

Presiunea e pe noi. Am fost şi în campionatul regulat cei mai buni. Am venit de pe primul loc şi în fiecare meci este important să încercăm să fim cei mai buni.

Dina Grameni este un mijlocaş care are un echilibru, o balanţă foarte bună între defensivă şi ofensivă. Pare lent, dar nu e lent pentru că e foarte iute. Gândeşte bine, pasează bine. Are un picior bun.  A marcat goluri, munceşte foarte mult şi este destul de tânăr, 20 de ani. Are timp să înveţe să ajungă mai bun, mai matur.

Acum, Mazilu e un un atacant. Ştiam cu toţii din club că vede golul atât de uşor. Îl are în sânge şi e un atacant căruie îi place unu contra unu, să dribleze, să atace poarta. E vertical pe poartă, vede golul. Nu e un decar, dar e un atacant foarte bun ”, a declarat Gică Hagi, la finalul partidei cu Sepsi.

VIDEO: Rezumat Farul - Sepsi 2-1

Afla mai multe despre: hagifarul - sepsi 

viewscnt
Articole similare