Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul căpitan al Rapidului aşteaptă un singur semn pentru a reveni în Giuleşti! "Un vis. Wow... E greu să stau departe de Rapid" | EXCLUSIV

Fostul căpitan al Rapidului aşteaptă un singur semn pentru a reveni în Giuleşti! "Un vis. Wow... E greu să stau departe de Rapid" | EXCLUSIVgalerie foto

Rapid

Comentarii

Unul dintre foştii căpitani ai Rapidului visează la revenirea în Giuleşti, dar s-ar prezenta în faţa suporterilor dintr-o altă postură, după ce s-a retras prematur din cariera de fotbalist. La 27 de ani, fostul fundaş Nicolae Vasile a vorbit pentru Orange Sport despre vechiul şi noul Rapid.

A fost în sufletul suporterilor rapidişti, iar acum suspină după revenirea în Giuleşti

Într-un intreviu acordat Orange Sport, Nicolae Vasile a dezvăluit că s-a retras de pe teren, din cauza anumitor probleme. Fostul fundaş s-a orientat spre o altă carieră şi este personal trainer acum. 

Nicolae Vasile a fost un fotbalist apreciat de suporterii rapidişti. Văzut ca o mare speranţă a clubului, după ce a debutat la doar 17 ani în prima, apărătorul lateral a jucat pentru giuleşteni între 2013-2016, timp în care a devenit şi căpitan, până când falimentul a lovit Rapid Bucureşti.

În 2016, după ce a obţinut promovarea pe teren în Liga 1, Rapid a primit vestea falimentului, iar jucătorii din lot au plecat.

Nicolae Vasile s-a dus la Kemi Kings, în Finlanda, la Arandina, din Spania, iar între 2018 şi 2019 a jucat în Andorra, la Sant Julia. Din acel moment a rămas liber de contract. 

"Noi am avut o presiune asupra noastră. Ne spuneau din partea clubului că dacă noi nu promovăm, Rapidul falimentează. Şi am promovat, şi Rapidul a falimentat. Mă bucur enorm că s-a redresat şi ce fac ei acum e minunat, mă bucur să văd Rapidul în play-off, că e la masă cu echipele mari şi sunt foarte fericit. Din moment ce sunt în play-off, au şanse la titlu. Rapidul i-a surprins pe toţi, dar ar trebui să se teamă, pentru că Rapidul e o forţă din toate punctele de vedere. 

Au fost momente când nu aveam echipamente şi acum când mă uit nu pot decât să fiu fericit, pentru că Rapidul primeşte în sfârşit ce merită. Pe locul I al celor mai dureroase momente ar fi când am aflat că Rapidul a falimentat. Eu am fost ultimul angajat al Rapidului care şi-a reziliat contractul, aia a fost una dintre dorinţele mele.

Am ţinut un vestiar unit şi mă bucur că am reuşit promovarea cu banderola pe umăr", a declarat Nicolae Vasile pentru Orange Sport. 

Foto: Nicolae Vasile cânta alături de colegi şi galerie, imediat după ce Rapid a promovat sportiv în Liga 1, în mai 2016, dar falimentul a dus la dispariţia clubului pentru o perioadă scurtă. 

Nicolae Vasile ar accepta pe loc revenirea la Rapid: "Un vis. Wow..."

Devenit antrenor personal, Nicolae Vasile încă speră că va reveni în fotbal, iar visul său rămâne Rapid Bucureşti, club la care a încercat o a doua aventură ca fotbalist în urmă cu câţiva ani, dar fără succes. 

"Mi-am dorit foarte mult să revin la Rapid. După un timp petrecut afară, la ce echipă te gândeşti? Aşteptările mele au fost cam mari, nu regret, nu sunt supărat pe nimeni, mă bucur că au avut rezult foarte bune şi sunt unde sunt acum.

Ar fi un vis să revin la Rapid, din punct de vedere administrativ sau tehnic. Wow... E greu să stau departe de Rapid, însă nu sunt departe de Rapid. Urmăresc meciurile...", a mai spus Nicolae Vasile pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: nicolae vasilerapid bucurestinicolae vasile rapid bucurestinicolae vasile capitan rapid 

viewscnt
Articole similare