Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea speranţă a Rapidului s-a retras! Fotbalistul care încânta Giuleştiul şi-a găsit loc de muncă departe de fenomen: "Am un nou început, dar cu siguranţă îmi doream mai mult de la fotbal" | EXCLUSIV

Marea speranţă a Rapidului s-a retras! Fotbalistul care încânta Giuleştiul şi-a găsit loc de muncă departe de fenomen: "Am un nou început, dar cu siguranţă îmi doream mai mult de la fotbal" | EXCLUSIVgalerie foto

Rapid

Comentarii

Unul dintre cei mai apreciaţi rapidişti dinainte de declararea falimentului clubului s-a retras la o vârstă la care alţi jucători ajung în cel mai bun punct al carierei. Fostul căpitan din Giuleşti, Nicolae Vasile, acum în vârstă de 27 de ani, a vorbit, pentru Orange Sport, despre cum arată viaţa sa acum, dar şi despre parcursul la cluburile din străinătate.

Fostul căpitan al Rapidului, Nicolae Vasile, s-a retras din fotbal. La 27 de ani este personal trainer

Poveştile în fotbal se pot încheiat subit. A simţit-o chiar Nicolae Vasile, fundaşul stânga privit, la un moment dat, ca marea speranţă a Rapidului. Promovat în 2013 la prima echipă, el a debutat la doar 17 ani pentru "vişinii". 

Nicolae Vasile a primit banderola de căpitan şi a fost unul dintre cei mai apreciaţi rapidişti, între 2013-2016, până când falimentul a lovit la Rapid Bucureşti.

Nevoit să plece de la clubul său de suflet, Nicolae Vasile a bifat câteva experienţe în străinătate până în momentul în care nu şi-a mai găsit echipă. 

În 2020 a dat mesaj pe social media în care-şi arăta disponibilitatea de a semna cu un club: "Jucător liber, poziţia fundaş stânga. Pentru mai multe detalii dă-mi mesaj", scria apărătorul lateral. 

Acum, pentru Orange Sport, Nicolae Vasile a dezvăluit cum arată viaţa sa la 27 de ani. 

"Viaţa mea e bună, am un nou început de carieră şi sunt foarte entuziasmat. Din păcate, am avut ceva probleme personale şi a trebuit să renunţ la fotbal. A trebuit să mă reorientez şi cred că această carieră de personal trainer mi se potriveşte cel mai bine. 

A fost un moment dificil, dar viaţa merge înainte. M-am reorientat rapid. Cu siguranţă îmi doream mult mai mult de la fotbal", a recunoscut fostul fundaş stânga, pentru Orange Sport. 

Foto: Fotbaliştii Rapidului, Cătălin Tîră, Nicolae Vasile si George Tudoran se bucurau după promovarea în prima ligă, după Rapid - FC Clinceni, pe 22 mai 2016, pe vechiul stadion din Giuleşti. La scurt timp a venit falimentul.

Ce a urmat pentru Nicolae Vasile după plecarea de la Rapid Bucureşti

După ce a fost nevoit să plece de la Rapid Bucureşti, Nicolae Vasile a petrecut doar un sezon la Kemi Kings, în Finlanda, iar din ianuarie 2017 până în luna iulie a aceluiaşi an a fost liber de contract. A semnat în cele din urmă cu o echipă modestă, Arandina, din Spania, iar între 2018 şi 2019 a jucat în Andorra, la Sant Julia. De altfel, a fost şi ultima echipă la care a fost legitimat fundaşul stânga. 

"Cea din Finlanda a fost o experienţă diferită. Şi cea din Andorra a fost o experienţă foarte mişto. 

În Finlanda, a fost foarte, foarte greu cu clima. Au o climă rece, iarna e întuneric şi chestia asta te debusolează puţin. Am rămas foarte  surprins de forţa lor fizică. E un campionat foarte puternic din punct de vedere fizic şi a trebuit să mă adaptez rapid. 

În prima zi, încă nu semnasem contractul, voiau să vadă cu sunt din punct de vedere fizic şi am avut un contact cu fundaşul nostru central. Avea doi metri, foarte mare băiatul, şi am rămas jos pe teren. 

Am rămas surprins, pentru că eu eram obişnuit să vină un doctor la tine. Acolo nici măcar nu ţi se oferea atenţie. M-am trezit după câteva secunde şi am zis <<Ok, ăsta e campionatul, trebuie să mă adaptez>>. Ăla a fost şocul din prima zi.

Venisem după perioada de la Rapid şi cu siguranţă m-a marcat seriozitatea lor, profesionalismul lor şi parolismul lor", a adăugat Nicolae Vasile pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: nicolae vasilenicolae vasile rapidrapid bucurestinicolae vasile capitan rapid bucurestirapid giulesti 

viewscnt
Articole similare