Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Vasile: "Sper ca Valerii Moraru să doarmă cum dormim noi, rapidiştii" VIDEO

Nicolae Vasile: "Sper ca Valerii Moraru să doarmă cum dormim noi, rapidiştii" VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Fostul căpitan al Rapidului, Nicolae Vasile, trăieşte o experienţă inedită după transferul în Finlanda. Fundaşul deplânge însă dispariţia clubului giuleştean.

Noua casă a lui Nicolae Vasile a devenit un micuţ oraş, Kemi, din Laponia Finlandeză. Fundaşul a semnat în luna august cu PS Kemi Kings, o echipă nou promovată în prima ligă finlandeză.

"O experienta unica, un campionat mai special, cu un program mai special. Sunt foarte mandru de aceasta alegere pe care am facut-o. Este un fotbal dur, se bazeaza mai mult pe forta. Este un campionat destul de tare, avem cateva echipe care joaca in Europa si in Champions League in calificari", a spus Vasile pentru Dolce Sport.

Fotbalul din Finlanda este în antiteză cu ce a trăit Nicolae Vasile în România şi, în special, la Rapid. Nu există terenuri îngheţate şi nici întârzieri salariale sau insolvenţă. Iar clubul îi asigură toate cele necesare.

"Este un lucru trist pentru mine si pentru toti rapidistii ca Rapid a falimentat. Acum, sa vedem cine o sa cumpere palmaresul si sunt sigur ca cei care vor face acest lucru vor fi adevaratul Rapid.

Daca m-as intalni pe strada cu Valerii Moraru, i-as spune "Sarbatori fericite!". Din suflet. Sper sa doarma cum dormim noi, rapidistii"
, a adaugat Vasile.

viewscnt
Articole similare