Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a primit interdicţie la transferuri! ”Nu înţeleg de unde disperarea asta!”

Rapid a primit interdicţie la transferuri! ”Nu înţeleg de unde disperarea asta!”

Fotbal

Comentarii

Rapidul a primit interdicţie la transferuri după ce a pierdut procesul cu Nemanja Milisavljevic (38 de ani), fost jucător al echipei înainte de faliment.

Mijlocaşul sârb nu a mai dorit să aştepte viramentul datoriei de 92.000 de euro, aşa că i-a reclamat pe giuleşteni din nou la TAS, iar aceştia au primit şi o interdicţie de a mai face transferuri, care va fi ridicată în momentul în care acesta îşi va primi banii.

  • Nemanja Milisavljevic a jucat pentru Rapid în sezonul 2012/2013, bifând 23 de partide.

Rapidul, neafectat de această decizie

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a declarat că se ajunsese la un acord cu fostul jucător pentru achitarea datoriei la finalul lunii martie şi nu înţelege de ce acesta s-a răzgândit şi forţează plata înainte de acest termen.

”Nico” a afirmat că Rapidul va plăti această sumă către fotbalist şi că interdicţia va fi ridicată curând, fără a mai prelungi această situaţie.

Nu înţeleg graba asta a lui, disperarea asta. Convenisem să-i plătim cei 92.000 de euro până la final de martie. Dar ei s-au grăbit să depună actele pentru a ne interzice transferurile. Mă rog, nu ne afectează, plătim luna asta şi închidem tot. Era o plată asumată”, a declarat Daniel Niculae, conform gsp.ro.

Dan Şucu nu înţelege de ce plăteşte datoriile din trecut

În afara celor 92.000 de euro pentru Nemanja Milisavljevic, Rapidul a mai achitat alte 1,4 milioane de euro în conturile unor foşti fotbalişti, din era lui George Copos: 800.000 de euro către Daniel Paulista şi 600.000 de euro către Julio Cesar.

Unul dintre acţionarii lui Rapid, Dan Şucu, a declarat că nu înţelege de ce trebuie să plătească datoriile ”vechiului” Rapid, când legislativ, ”noul” Rapid nu are nicio legătură cu acesta.

"Din punctul meu de vedere, nici nu există legislaţie în România care să-i permită unei firme care nu are nicio legătură cu altă firmă să plătească datoria firmei respective. Nici nu ştiu cum încadrezi fiscal.

Tu nu ai voie, e evaziune fiscală! E în afara legilor româneşti, dar FRF ne solicită să ne supunem unei legi din Elveţia. Deci noi suntem ca şi cum am fi pe alt teritoriu decât cel al României", a declarat acţionarul de la Rapid Bucureşti, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: milisavljevicrapiddaniel niculae 

viewscnt
Articole similare