Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi abia a calificat Sepsi în play-off, dar anunţă un obiectiv crucial într-o altă competiţie: "E foarte important. Suntem angrenaţi acolo"

Cristiano Bergodi abia a calificat Sepsi în play-off, dar anunţă un obiectiv crucial într-o altă competiţie: "E foarte important. Suntem angrenaţi acolo"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a început cu o înfrângere play-off-ul Superligii, după euforia calificării obţinute în faţa lui U Craiova 1948. Antrenorul Cristiano Bergodi a anunţat pentru ce obiectiv luptă echipa sa.

Obiectivul lui Sepsi după ce s-a calificat în play-off-ul Superligii

Farul Constanţa a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Sepsi OSK, în prima etapă din play-off-ul Superligii. Farul, care a ajuns la 35 de puncte în play-off şi este lider, în timp ce Sepsi este pe ultima poziţie, a şasea, cu 21 de puncte.

La finalul partidei de la Ovidiu, Cristiano Bergodi a anunţat că Sepsi Sfântu Gheorghe vrea să-şi aprere titlul de câştigătoare a Cupei României. 

Clubul lui Laszlo Dioszegi vrea din nou cupa, iar echipa a aflat care e obiectivul pentru restul sezonului. 

"Mi se pare că echipa a jucat bine, schimbările le-am făcut pentru că am jucat cu trei zile în urmă. Considerând că am jucat cu trei zile în urmă, băieţii s-au dăruit, au avut ambiţie şi atitudine şi am jucat împotriva unei echipe foarte bune.

Avem un obiectiv foarte important: să câştigăm Cupa României. Suntem angrenaţi acolo, avem un sfert de finală acasă cu Mioveni. Sperăm să ne apărăm şansele echipei câştigătoare de cupă",  a declarat Cristiano Bergodi. 

Denis Ciobotariu, după Farul - Sepsi 2-1: "Contează şi că am jucat acum două, trei zile"

"Cred că a fost un meci foarte spectaculos, cel puţin pentru oamenii care s-au uitat la meci. Am avut şi noi ocazii foarte multe şi foarte mari. Contează şi că am jucat acum două, trei zile (n.r. - cu U Craiova 1948), nu e chiar uşor. Au fost mulţi jucători care au jucat atunci şi cred că poate un pic de prospeţime, un pic de luciditate...", a spus fundaşul lui Sepsi, Denis Ciobotariu. 

Afla mai multe despre: cristiano bergodisepsifarul 

viewscnt
Articole similare