Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Tănase, antrenor-jucător la FCSB? ”Am păstrat legătura cu Gigi Becali. Probabil că aşa o să fie”

VIDEO | Florin Tănase, antrenor-jucător la FCSB? ”Am păstrat legătura cu Gigi Becali. Probabil că aşa o să fie”

Fotbal

Comentarii

Florin Tănase (28 de ani) a sosit în România, pentru a se prezenta la lotul naţional pentru primele două partide din preliminariile Campionatului European 2024, cu Belarus şi Andorra.

Atacantul celor de la Al-Jazira (Emiratele Arabe Unite) a rămas ancorat la realitatea din Superligă, chiar dacă este la mii de kilometri distanţă.

Florin Tănase nu ar refuza întoarcerea la FCSB

Florin Tănase consideră că, în actuala ediţie a Superligii, cinci echipe vor lupta cu şanse reale la titlu. Fosta sa echipă, FCSB, se regăseşte printre acestea.

Mai sunt nouă finale, le pot câştiga pe toate, atunci cu siguranţă vor fi campioni. Aşa s-a întâmplat în fiecare an, pierdeam puncte la început şi după eram într-o cursă de urmărire.

Lupta la titlu se dă între CFR, Steaua, Farul şi, cred, Craiova. Am văzut prima repriză foarte bună de aseară. FCSB are antrenor, doar că nu e lăsat să stea pe bancă, stă în tribună. Îngreunează lucrurile asta”, a declarat jucătorul, la sosirea pe aeroport.

În acelaşi timp, ”Tase” a recunoscut că ar fi încântat de o nouă colaborare cu Gigi Becali, în viitor, când va dori să îmbrăţişeze meseria de antrenor. Nu mulţi tehnicieni sunt încântaţi de ideea unei colaborări cu Gigi Becali, un patron care doreşte control absolut la club.

Am mai păstrat legătura cu Gigi Becali, vorbim. Eu antrenor - jucător şi el ca Ferguson? Probabil că aşa o să fie. Nu ştiu ce o să fie peste atâţia ani. Nu ştiu când mă voi întoarce. N-am cum să zic un număr de ani. Depinde cum mă simt în continuare acolo”, a completat Tănase.

VIDEO: Florin Tănase, despre revenirea la FCSB

Florin Tănase, despre debutul în preliminariile EURO 2024: ”E obligatoriu să începem cu şase puncte”

Florin Tănase a fost convocat de Edi Iordănescu pentru partidele cu Belarus şi Andorra. Este unul dintre cei trei atacanţi chemaţi la lot, alături de Denis Alibec şi George Puşcaş. Cel din urmă s-a accidentat şi a fost înlocuit de un al jucător de la Farul, Louis Munteanu.

Obiectivul echipei pentru cele două partide este unul clar: două victorii - şase puncte.

E obligatoriu să începem cu şase puncte, trebuie să începem cu dreptul. Următoarele două meciuri sunt mai dificile, trebuie să avem un moral bun. Nu contează scorul din Andorra, ci punctele.

Avem nevoie de puncte pentru a merge la Euro, nu am mai fost de mult. Cu siguranţă că toate echipele mici îşi dau viaţa, dar dacă dăm gol repede, putem marca mai multe goluri”, a conchis Florin Tănase.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin tanase 

viewscnt
Articole similare