Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu toţi jucătorii se bucură că au scăpat de Gigi Becali. ”E ca un tată pentru mine!”

Nu toţi jucătorii se bucură că au scăpat de Gigi Becali. ”E ca un tată pentru mine!”

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali este cunoscut ca fiind un patron dificil, exigent, care nu se fereşte să-şi ”desfiinţeze” proprii jucători la cea mai mică greşeală. De aceea, mulţi jucători au fost extrem de bucuroşi să înceteze colaborarea cu FCSB, de-a lungul timpului.

Bineînţeles, există şi excepţii. Una dintre ele este atacantul Florin Tănase, cel care s-a transferat la Jazira, în vară, în schimbul a trei milioane de euro.

Florin Tănase vorbeşte des cu Gigi Becali

Chiar dacă a plecat de la FCSB, Florin Tănase nu a urmat exemplul majorităţii şi chiar a păstrat legătura cu fostul său patron, pe care îl consideră ” al doilea tată”.

”Tase” speră ca fost sa echipă să obţină primul titlu al Superligii după o pauză de opt ani. 

  • Şase ani a jucat Florin Tănase la FCSB, între 2016 şi 2022, fiind cumpărat de la Viitorul Constanţa în schimbul a 1,5 milioane de euro.

Ţin legătura cu nea Gigi, vorbim la o săptămână sau două. Am rămas în relaţii foarte bune cu dânsul. Nu am vorbit despre subiectul acesta, ce antrenor va aduce, cu licenţă.

Relaţia cu nea Gigi e una foarte bună. Am rămas în relaţii foarte bune. Pot să zic că este al doilea tată pentru mine, m-a ajutat foarte mult. Îmi doresc ca anul acesta să câştige campionatul”, a declarat Florin Tănase, conform as.ro.

  • 4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase, conform transfermarkt.de.

Florin Tănase va fi antrenor la FCSB

În urmă cu câteva luni, Gigi Becali a declarat că îl va pune antrenor pe Florin Tănase, la un moment dat, după ce acesta se va lăsa de fotbal.

O să-l pun pe Tănase să îl antreneze. Să stea pe capul lui. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune (n.r. a început să râdă). Acum mă consult cu el să văd pe cine vrea să pună.

Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis: ‘Lasă jucătorii să facă antrenamente, ce le place mai mult cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2’. I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat.

Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate, să îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson”, declara Gigi Becali pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin tanase 

viewscnt
Articole similare