Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mă, voi credeţi că mă joc cu cuvintele, vă mint?". Marius Şumudică a repetat vestea care a surprins fotbalul românesc: "Nu mă interesează ce crede lumea"

"Mă, voi credeţi că mă joc cu cuvintele, vă mint?". Marius Şumudică a repetat vestea care a surprins fotbalul românesc: "Nu mă interesează ce crede lumea"
Comentarii

Marius Şumudică (52 de ani) nu mai poate fi întors din drum. El e decis să pună capăt carierei de antrenor, după două decenii pe banca tehnică a mai multor echipe.

Nimic nu-l mai poate convinge pe Marius Şumudică: "Mă retrag. Mie nu-mi trebuie bani"

Marius Şumudică o antrenează pe Al Raed, cu care e la mijlocul clasamentului în Arabia Saudită, iar când va deveni liber de contract se retrage. Tehnicianul român mai are un an de contract cu saudiţii şi a expus motivele pentru care nu doreşte să mai continue în fotbal. 

"Asta mi-e meseria, mai am puţin de făcut şi după mai am şi altele. Nu repet, nu mai antrenez. Nu mă interesează ce crede lumea. Nu mai vreau să antrenez, m-am plictisit. Nu te uiţi la părul meu? Sunt grăsuţ, bine, îmbujorat, ce problemă să am?

Nu mai am motivaţie, se strâng mai multe. Vreau să stau şi cu familia. Nu totul în viaţă înseamnă bani, să stau plecat, să fac bani. Aşa, să te duci şi să nu realizezi nicio performanţă... Câţi antrenori sunt la echipe mari să facă performanţe? E Răzvan Lucescu la PAOK şi nea Mircea Lucescu în Ucraina. Toţi stau pentru ce? Pasiune şi din punct de vedere material. 

Mie nu-mi trebuie bani. Nu, nu revin în Liga 1. Sper să duc sezonul la capăt, mai am un an de contract. Sper să termin contractul şi vom vedea. 

Ce să se schimbe? Mă, voi credeţi că mă joc cu cuvintele, vă mint? O repet. Sunt decis 100%, nu există 99% să mă opresc din antrenorat. Că va fi la vară, că am o clauză mare şi nu vreau să dau banii înapoi, voi vedea, dar sunt decis să mă opresc", a declarat Marius Şumudică. 

Marius Şumudică este campion al României cu Astra Giurgiu, în 2016, iar de-a lungul timpului a mai antrenat: Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanţa, Gloria Bistriţa, Rapid Bucureşti, Kavala, FC Braşov, FC Vaslui, U Cluj, Sl-Shaab, Concordia, Kayserispor, Al Shabab, Gaziantep, Rizespor, CFR Cluj şi Malatyaspor.

Afla mai multe despre: marius sumudicaretragere marius sumudica 

viewscnt
Articole similare