Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"N-am văzut de când sunt eu în fotbal". Echipa compătimită de MM Stoica după CFR Cluj - Rapid 2-2: "Rar mai vezi într-un meci"

"N-am văzut de când sunt eu în fotbal". Echipa compătimită de MM Stoica după CFR Cluj - Rapid 2-2: "Rar mai vezi într-un meci"

Rapid

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a remarcat ratările celor de la Rapid Bucureşti, în remiza din Gruia cu CFR Cluj, scor 2-2, în prima etapă a Superligii.

Mihai Stoica, după CFR Cluj - Rapid 2-2, în play-off-ul Superligii

CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al primei etape din play-off.

Rivalul rapidiştilor, Mihai Stoica, e de părere că echipa antrenată de Adrian Mutu şi că a pierdut două puncte, mai ales după ratările repetate ale oaspeţilor din Gruia. 

El a făcut o paralelă şi cu remiza FCSB-ului cu Universitatea Craiova, scor 1-1, în urma căruia Basarab Panduru a oferit o replică amuzantă în privinţa absenţei de pe teren a fotbaliştilor antrenaţi de Mihai Pintilii, în primele 45 de minute. 

"Frustrant pentru noi, care ne chinuim să facem fotbal. Pandi a zis că a sunat la Interpol (n.r. - ca FCSB să apară pe teren în prima repriză cu Universitatea Craiova), eu... 

Când mă uit că unii fac acelaşi număr de puncte ca noi etapa asta, şi le fac dintr-un penalty cu greşeală de portar şi dintr-o execuţie ratată... Boateng îşi dă cu stângul în dreptul, se dă peste cap, cade în fund şi mingea intră în poartă.

N-am văzut de când sunt eu în fotbal ocazii atât de mari ratate de o echipă. Asemenea ocazii, ca a lui Costache, rar mai vezi într-un meci. Mă pun în pielea celor de la Rapid. Au pierdut două puncte imense!

Dintre cele şase echipe care au jucat în play-off în prima etapă, Rapid a fost performera. Mi-a plăcut cum au jucat, au avut ocazii mari”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Tot la Sport Center, în direct pe Orange Sport 1, s-a iscat o dezbatere, după ce Silviu Tudor Samuilă a anunţat că a primit un mesaj că liniile n-au fost trase bine la golul din care CFR Cluj putea câştiga cu Rapid Bucureşti

Afla mai multe despre: cfr cluj rapid 2-2mihai stoicabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare