Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie fabuloasă după FCSB - Universitatea Craiova 1-1: "La 20:45 am făcut reclamaţie la Interpol să apară pe teren şi ei. N-am mai avut răbdare" | EXCLUSIV

Reacţie fabuloasă după FCSB - Universitatea Craiova 1-1: "La 20:45 am făcut reclamaţie la Interpol să apară pe teren şi ei. N-am mai avut răbdare" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a taxat prestaţia FCSB-ului din prima repriză cu Universitatea Craiova, de pe Arena Naţională.

Basarab Panduru, după FCSB - Universitatea Craiova 1-1: "Am făcut reclamaţie la Interpol să apară pe teren"

FCSB a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Universitatea Craiova, în primul meci din prima etapă a play-off-ului Superligii

Oaspeţii au deschis sorul în minutul 32, când Jovan Markovic a trecut prin dribling de patru jucători bucureşteni şi l-a învins pe Târnovanu. Egalarea a venit însă în minutul 66, când Edjouma a înscris din centrarea lui Radunovic.

Cele două pretendente la titlu şi-au împărţit reprizele. Oltenii au fost mai buni în prima, când gazdele aproape că nu au existat în atac, în timp ce FCSB a controlat total partea secundă. 

Raportul de forţe din cele două reprize l-a amuzat pe Basarab Panduru. 

"M-a deranjat aşteptarea asta. N-am mai avut răbdare. La 20:45 am făcut reclamaţie la Interpol să apară cei de la FCSB pe teren. În prima repriză, da, i-a sechestrat cineva, n-au ieşit în prima repriză pe teren. Au apărut în minutul 53. 

O primă repriză dominată cap coadă de Craiova, puternică, a stat bine pe teren, a făcut pressing. Nu le-au dat nicio şansă, au fost mai buni în prima repriză. Mama mea ce gol maarcat Markovic! E golul lui. Preia dintre doi jucători, trece de toată lumea şi ce gol marchează!

Cred că de atiunci când se aruncă autul e o problemă, e Şut acolo. Sorescu are grijă dacă cumva îi dă pasă lui Ivan. Pe Dawa l-am mai văzut cu mâinile la spate, nu ştiu cine îi zice să ţină mâinile la spate. La Botoşani ţin minte că a căzut în cap la o fază când stătea cu mâinile la spate. Cristea e depăşit uşor şi el. Să fiu corect şi cu Markovic, că ce face nu prea face multă lume", a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsb universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare