Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O ocoleşte Edi Iordănescu pe Farul? Gică Popescu e deranjat: "Două ore sunt până la Constanţa. Măcar de aparenţe să fi venit la un meci" | EXCLUSIV

O ocoleşte Edi Iordănescu pe Farul? Gică Popescu e deranjat: "Două ore sunt până la Constanţa. Măcar de aparenţe să fi venit la un meci" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele de la Farul Constanţa, Gică Popescu, s-a arătat deranjat de faptul că selecţionerul Edward Iordănescu nu şi-a făcut apariţia la Ovidiu, la un meci al liderului Superligii.

Gică Popescu, deranjat de absenţa lui Edi Iordănescu de la meciurile Farului Constanţa: "Măcar de aparenţe să fi venit"

Vineri seara, FRF a anunţat oficial lotul de 26 de jucători pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, iar selecţionerul Edi Iordănescu a pregătit mai multe surprize importante. Liderul Superligii, Farul Constanţa, are doi jucători convicaţi, pe Tudor Băluţă şi Denis Alibec, dar Gică Popescu e de părere că Andrei Artean şi Mihai Aioani, neconvocaţi, ar fi meritat să fie în lot. 

După ce Gică Hagi a fost revoltat de faptul că Ianis Hagi n-a fost trecut nici măcar pe lista preliminară, cu o nemulţumire a ieşit la înaintare şi Gică Popescu. 

Preşedintele Farului e nemulţumit că Edi Iordănescu n-a asistat la un meci al echipei de la malul mării, direct la Ovidiu. 

De când a fost instalat selecţioner, Iordănescu junior a făcut turul Europei, prilej cu care a urmărit mai mulţi stranieri, iar în iarnă a fost prezent în Qatar, la Cupa Mondială. 

"Mă întrebam şi încercam să-mi aduc aminte dacă l-am avut pe selecţioner la un meci al Farului. La niciunul, exceptând meciul de pe Arena Naţională, dar mă gândesc că atunci n-a venit să ne vădă pe noi. A venit să vadă FCSB. Cred că am fi meritat o prezenţă a selecţionerului la Farul, fiind echipa care a stat 80% din acest sezon pe primul loc, cel puţin de aparenţe.

Să fi venit să se uite, pentru că eram echipa de pe primul loc, echipa care în mod normal... Clubul care dă foarte, foarte mulţi jucători la juniori, la naţională (n.r. - prima reprezentativă) mai puţin, dar măcar de aparenţe să fi venit la un meci al echipei noastre. 

Vin secunzii, dar când e echipa de pe primul loc faci un efort, te urci în maşină, două ore până la Constanţa. Vezi un meci şi pleci acasă. Eu m-aş fi aşteptat să-l văd cel puţin la un meci", a declarat preşedintele Farului Constanţa, Gică Popescu, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: gica popescufarul constantaedi iordanescuconvocari echipa nationala 

viewscnt
Articole similare