Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoichiţă, oprit de poliţie înainte de FCSB - U Craiova! "De ce mă filmaţi? M-a legitimat. Şi eu vreau să văd care e problema" | VIDEO

Stoichiţă, oprit de poliţie înainte de FCSB - U Craiova! "De ce mă filmaţi? M-a legitimat. Şi eu vreau să văd care e problema" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a fost oprit de poliţie, înainte de FCSB - Universitatea Craiova. Conducătorul din fotbalul românesc se îndrepta spre Arena Naţională, când a fost legitimat de un echipaj de poliţie.

De ce a fost oprit şi legitimat Mihai Stoichiţă de un echipaj de poliţie, înainte de FCSB - Universitatea Craiova

FCSB - Universitatea Craiova este primul meci din play-off-ul Superligii. Meciul este în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Spre Arena Naţională, acolo unde are loc meciul dintre cele două pretendente la titlu în România, s-a îndreptat şi Mihai Stoichiţă. 

Totuşi, oficialul FRF a trebuit să dea câteva explicaţii poliţiei înainte de a intra pe stadion, pe una dintre străzile din jurul arenei. 

A urmat un dialog de câteva zeci de secunde între oficialul FRF, un trecător şi poliţistul care l-a oprit. 

"N-am păţit nimic. M-a legitimat. Oamenii sunt obligaţi să mă legitimeze. Nici nu contează cine eşti. Nu ştiu sancţiunile. Acum de ce mă filmaţi? Şi eu vreau să văd care e problema. Nu ştiu de ce mă filmează", a spus Mihai Stoichiţă. 

Din informaţiile Orange Sport, echipajul de poliţie ar fi sesizat o abatere a lui Mihai Stoichiţă la nivelul trecerii de pietoni. El a fost legitimat, iar în cele din urmă a putut pleca spre cel mai mare stadion al ţării. 

Mihai Stoichiţă a scăpat nesancţionat de această dată.

Nu la fel s-a întâmplat şi în urmă cu câteva săptămâni, când preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, l-a amendat pentru că s-a pronunţat în cazul Mihai Pintilii şi şcoala de antrenori

VIDEO | Imaginile cu Mihai Stoichiţă, când a fost oprit de poliţie la porţile Arenei Naţionale

Afla mai multe despre: mihai stoichitafcsb universitatea craiovamihai stoichita politiemihai stoichita frf 

viewscnt
Articole similare