Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona – Real Madrid | Peste 580 de opţiuni de pariere la Betano

Barcelona – Real Madrid | Peste 580 de opţiuni de pariere la Betano

Pariuri sportive

Comentarii

Barcelona – Real Madrid | duminică, 22:00, Orange Sport 1.

Adio, tiki-taka! Bun venit, pragmatism! Xavi a schimbat foaia la Barcelona şi a pus rezultatele pe primul plan. Catalanii nu mai fac spectacol ca pe vremea lui Messi sau Ronaldinho, însă titlul le zâmbeşte din ce în ce mai larg. O victorie în El Clasico ar decide în mare măsură noua campioană a Spaniei, iar cotele pentru catalani nu trebuie ratate

Barcelona a fost călăul Realului în 2023. Catalanii le-au suflat ”galacticilor” Supercupa Spaniei, apoi i-au scos şi din Cupa Regelui. În campionat, echipa lui Xavi are avans de nouă puncte faţă de marea rivală şi are ocazia să se desprindă decisiv după El Clasico. 21 de victorii în 25 de meciuri în La Liga a strâns Barcelona, majoritatea la diferenţă de un gol. Jordi Alba şi Dembele sunt cele mai importante absenţe ale catalnilor. La Real, nu vor juca Kroos şi Alaba. Pentru echipa lui Ancelotti, este una dintre ultimele şanse să reintre în lupta la titlu. Madrilenii au mai mare nevoie de victorie decât Barcelona, aşa că e de aşteptat să rişte încă din startul meciului. Cu Pedri, Raphinha, Gavi şi Lewandowski în linia ofensivă, Barcelona abia aşteaptă să profite de spaţiile libere din defensiva adversă. Pentru victoria echipe blaugrana, Betano oferă cota 2.22. Şi un pariu pe goluri multe e de luat în calcul - cota 1.88 (la Betano) pentru peste 2.5 goluri în meci.

Pariuri speciale pe Lewandowski

Un gol marcat în El Clasico de Lewandowski are cotă 2.05 (la Betano). Starul polonez are 15 goluri în 21 de meciuri jucate în La Liga, iar în El Clasico a înscris o singură dată, în Supercupa Spaniei. E momentul perfect pentru Lewandowski să spargă gheaţa şi în campionat. Realul trebuie să se deschidă în apărare, iar ocaziile Barcelonei cu siguranţă nu vor lipsi. Cine se aşteaptă ca Lewa să facă spectacol, are în faţă o cotă şi mai mare (5.50 la Betano pentru o ”dublă” a polonezului). La Real, favorit să marcheze este, evident, Benzema. Francezul are cotă 2.40 (la Betano) ca să înscrie cel puţin o dată pe Nou Camp. O cotă atractivă la categoria ”Speciale jucători” are brazilianul Raphinha, autorul golulului victoriei cu Bilbao. (1.70 ca să nimerească o dată spaţiul porţii Realului).

Echipe probabile:

  • Barcelona: Ter Stegen; Kounde, Araujo, Christensen, Balde; F de Jong, Busquets, Pedri; Raphinha, Lewandowski, Gavi
  • Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Rudiger, Nacho; Tchouameni, Camavinga, Modric; Valverde, Benzema, Vinicius
 

Afla mai multe despre: barcelona – real madridbetano 

viewscnt
Articole similare