Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin defilează cu Genoa spre promovarea în Serie A! Fundaşul român a fost titular în victoria cu 3-0. Victorie şi pentru Marius Marin şi Olimpiu Moruţan

Radu Drăguşin defilează cu Genoa spre promovarea în Serie A! Fundaşul român a fost titular în victoria cu 3-0. Victorie şi pentru Marius Marin şi Olimpiu Moruţan

Stranieri

Comentarii

Echipa italiană Genoa, cu Radu Drăguşin integralist, a învins sâmbătă, în deplasare, scor 3-0, gruparea italiană Brescia, într-un meci al etapei a 30-a din Serie B.

Genoa lui Drăguşin a învins pe Brescia, în deplasare, cu 3-0, în Serie B

Genoa a deschis scorul la Brescia prin Eddie Salcedo, în minutul 45+1, iar în repriza secundă şi-a majorat avatajul prin reuşita islandezului Albert Gudmundsson, în minutul 70. Oaspeţii au stabilit scorul final în primul minut de prelungire al meciului, prin acelaşi Gudmundsson, şi Genoa e pe locul secund în Serie B, cu 56 de puncte.

Fundaşul român Radu Drăguşin a fost integralist la Genoa, în timp ce atacantul Denis Drăguş a fost rezervă neutilizată.

Denis Man a început pe banca de rezerve meciul Parmei de la Como, antrenorul Fabio Pecchia trimiţându-l în teren la pauză. Românul, însă, nu a reuşit să împiedice înfrângerea echipei sale, Parma părăsind terenul învinsă cu 2-0. Cu această înfrângere, Parma a picat pe locul 9, cu 41 de puncte.

Frosinone, cu Daniel Boloca integralist a pierdut în minutul 90+5 meciul disputat acasă împotriva Cosenzei, dar rămâne pe primul loc în Serie B, cu 62 de puncte.

Marius Marin şi Olimpiu Moruţan au fost titulari în echipa Pisei la 2-0 cu Benevento. Marin a jucat întregul meci, iar Moruţan – care a participa la faza primului gol, a fost înlocuit în minutul 77. Pisa se află pe poziţia a cincea în clasament, cu 45 de puncte.

Rezultate înregistrate sâmbătă în meciurile etapei a 30-a din Serie B:

Ascoli – Venezia 0-1; Brescia – Genoa 0-3; Cittadella – Perugia 0-2; Como - Parma 2-0; Frosinone – Cosenza 0-1; Pisa – Benevento 2-0; Sudtirol – Spal 2-0.

 

Afla mai multe despre: radu dragusinserie brezultate serie b 

viewscnt
Articole similare