Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru uimeşte! "Să ştii de la mine. Nu va mai fi convocat deloc cât va fi Edi Iordănescu la naţională. Concurenţii postului nu au forma lui" | EXCLUSIV

Panduru uimeşte! "Să ştii de la mine. Nu va mai fi convocat deloc cât va fi Edi Iordănescu la naţională. Concurenţii postului nu au forma lui" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, consideră că selecţionerul Edward Iordănescu ar putea renunţa la un fotbalist cu 17 meciuri în naţională. Însă, dacă îl va pedepsi acum, dar îl va rechema în lunile următoare, atunci "nu e selecţioner".

Basarab Panduru, despre absenţa lui Andrei Ivan din naţională: "Nu va mai fi convocat"

Vineri seara, FRF a anunţat oficial lotul de 26 de jucători pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, iar selecţionerul Edi Iordănescu a pregătit mai multe surprize importante. Universitatea Craiova nu are niciun jucător, iar acţionarul Mihai Rotaru şi-a manifestat nemulţumirea faţă de decizia staff-ului primei reprezentative. 

Surprinzător pentru Basarab Panduru, în condiţiile în care Andrei Ivan este într-o formă mai bună decât concurenţii săi pe post în naţională. Mai mult, expertul Orange Sport a anunţat că atacantul de 26 de ani nu va mai fi convocat şi suspectează o posibilă problemă între fotbalist şi antrenor. 

"Măcar la unul (n.r. convocat de la Universitatea Craiova) mă aşteptam. Ivan ar fi meritat. (n.r. - în 2023) nouă meciuri, şase goluri, un singur gol din penalty şi cred că ar fi meritat, iar cifrele sunt înaintea celor 10 meciuri de play-off. Mi se pare că e bine. 

Ca să facem o comparaţie corectă şi la obiect să vedem ce jucători au fost convocaţi în partea stângă de nu a fost convocat Ivan. 

Să ştii de la mine. Ivan nu va mai fi convocat deloc cât va fi Edi la naţională. Dacă el e mai în formă decât oamenii luaţi pe poziţia aia, înseamnă că e o mare problemă din urmă pe care selecţionerul n-o spune. Dacă nu-l chemi acum, când concurenţii pe post nu au forma lui, mâine sau poimâne nu-l mai chemi. Asta mă face să zic că nu va mai fi convocat", a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

Concurenţii lui Andrei Ivan pe post la naţională, analizaţi

Pentru meciurile din martie, pe postul de atacant lateral stânga Edi Iordănescu îi are la dispoziţie pe: Deian Sorescu, Alexandru Dobre, Octavian Popescu şi Florin Tănase. 

"Octavian Popescu e în mare formă în stânga? Ivan, Coman, Octavian Popescu... Care ar fi primul sau care ar fi ultimul? Octavian Popescu. Alt jucător convocat în stânga. Dobre, la Farmalicao e acum, iar sezonul trecut a fost foarte bun (n.r. - la Dijon). Cred că acum are cinci meciuri titluar, şapte meciuri, niciun gol marcat. 

Tănase... Azi a fost rezervă, are două goluri marcate. La Sorescu în stânga mă duc prea departe cu el acolo. Pui fundaş dreapta de la FCSB extremă stângă? Atunci ar fi... La naţională n-a jucat rău extremă stângă, dar asta spun. Nu-l convoci pe Ivan că există posibilitatea ca fundaşul dreapta de la FCSB să joace extremă stângă?

Nu-l chemi la meciurile astea două pe Ivan, iar peste trei luni îl chemi. Mi se pare că nu eşti selecţioner atunci. Dacă nu-l mai chemi deloc, înţeleg mai bine decât să-l pedepseşti aşa. Nu sunt de acord cu indisciplina şi de azi toleranţă zero la indisciplină, dar nu mi se pare ok dacă-l pedepseşti acum şi peste trei luni îl convoci", a mai spus Basarab Panduru. 

  • 33 de meciuri, 13 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Andrei Ivan la Universitatea Craiova, în acest sezon. 

Afla mai multe despre: basarab panduruechipa nationalaconvocari echipa nationalaandrei ivanuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare