Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cicâldău a ratat un penalty şi victoria echipei sale, Ittihad Kalba, în minutul 90+13! Cum a executat de la 11 metri | VIDEO

Cicâldău a ratat un penalty şi victoria echipei sale, Ittihad Kalba, în minutul 90+13! Cum a executat de la 11 metri | VIDEO

Stranieri

Comentarii

Fotbalistul român Alexandru Cicâldău a ratat un penalti sâmbătă, în minutul 90+13 al meciului dintre Ittihad Kalba şi Al-Wasl, la scorul de 1-1, în campionatul din Emiratele Arabe Unite.

Alexandru Cicâldău a fost titular la Al Ittihad Kalba, care a deschis scorul în minutul 3 al meciului disputat pe teren propriu cu formaţia Al-Wasl. Autorul golului a fost Ramirez. Oaspeţii au egalat în minutul 17, dintr-un penalty transformat de Lima. 

Gazdele au alergat după golul victoriei, iar oaspeţii au avut doi jucători eliminaţi – pe Poblete în minutul 62, iar pe Sidibe în minutul 90+11. În minutul 90+13 Al Ittihad a primit o lovitură de pedeapsă, executată şi ratată de Alexandru Cicâldău, iar meciul s-a încheiat la egalitate.

În clasamentul din Pro League, campionatul din Emiratele Arabe Unite, Al Ittihad se află pe locul 8, cu 26 de puncte, iar Al-Wasl este pe 4, cu 40 de puncte.

Afla mai multe despre: alexandru cicaldau 

viewscnt
Articole similare