Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Primesc un mesaj că liniile nu sunt trase bine". Lovitură de teatru la golul anulat lui CFR Cluj în prelungiri cu Rapid? Ce spun MM şi Vochin despre reluări. "Dacă era levitaţie putea să fie acolo" | VIDEO

"Primesc un mesaj că liniile nu sunt trase bine". Lovitură de teatru la golul anulat lui CFR Cluj în prelungiri cu Rapid? Ce spun MM şi Vochin despre reluări. "Dacă era levitaţie putea să fie acolo" | VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Faza care a încins finalul meciului CFR Cluj - Rapid Bucureşti, 2-2, şi l-a supărat pe Dan Petrescu a provocat o discuţie aprinsă şi la Orange Sport, între moderatorul Silviu Tudor Samuilă şi experţii Mihai Stoica şi Andrei Vochin.

Decizie corectă la golul anulat pentru offside în CFR Cluj - Rapid? "Primesc un mesaj că liniile nu sunt trase bine"

CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al primei etape din play-off.

La scorul de 2-2, în minutul 90+2, clujenii au înscris prin Maglica dar, după consultarea VAR, golul a fost anulat pentru ofsaid, iar la faza imediat următoare Rapidul a ratat o ocazie uriaşă. 

Centralul Florin Chivulete a petrecut trei minute cu arbitrii din camera VAR, Sorin Costreie şi Alexandru Vodă, pentru a lua decizia finală. La un moment dat, pe grafică au apărut liniile trase, iar Chivulete a reluat jocul cu lovitură liberă indirectă pentru Rapid. 

Imediat după remiza din Gruia, meciul a fost analizat la Sport Center, în direct pe Orange Sport 1, iar moderatorul Silviu Tudor Samuilă a anunţat un aspect surprinzător referitor la faza de arbitraj care a influenţat decisiv meciul dintre CFR Cluj şi Rapid Bucureşti, iar Mihai Stoica şi Andrei Vochin s-au alăturat analizei. 

Fără succes însă, întrucât n-au putut nici confirma, nici infirma decizia luată de brigada de arbitraj delegată în Gruia. 

Dialogul de la Sport Center, în direct pe Orange Sport 1

  • Silviu Tudor Samuilă: Primesc un mesaj că liniile nu sunt trase bine. N-am apucat s-o analizăm. 
  • MM: Să-i cheme Chivulete de la vestiar. Nu prea avem cum să ne dăm seama de aici. Ştii cum e cu umărul, cu cotul. Este aici, se vede aici o gâlmă aici. 
  • Vochin: Mâna nu se pune, ca să se înţeleagă de ce liniile sunt distanţate. 
  • Silviu Tudor Samuilă: Unde e trasă linia pare cotul, care nu încape în discuţia noastră de offside. 
  • MM: Trebuie schimbat regulamentul, care am înţeles că apare în curând, iar acela va da credit atacului. Faci disecţie altfel. 
  • Silviu Tudor Samuilă: Chiar nu-mi dau seama la faza asta. Voi vreţi să spuneţi că Maglica e la linia a doua? Maglica are picioarele la un metru de linia careului mic, iar umărul lui e în linia careului mic?
  • MM: E înclinat, precum Turnul din Pisa. Ştii ce văd? Nimic! Nu înţeleg absolut nimic. 
  • Silviu Tudor Samuilă: Fizic nu ai cum să fii la un metru de linie, iar umărul să fie în interiorul careului mic. Dacă era levitaţie putea să fie acolo. Doar aşa mergea. Eu vorbesc despre cum sunt trase liniile, unde e trasă ultima linie. 
  • Vochin: Dacă linia e pusă pe cot sau umăr, asta e discuţia. 

Derby-ul feroviar s-a încheiat 2-2, iar CFR Cluj se află pe locul 2, cu 33 de puncte. Rapid este pe 5, cu 27 de puncte.

VIDEO | Ce se vede pe reluări la golul anulat al lui Maglica, la CFR Cluj - Rapid Bucureşti, 2-2

Afla mai multe despre: rapid bucuresticfr clujoffside cfr clujmihai stoicacfr cluj rapid bucuresti 2-2 

viewscnt
Articole similare