Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marc-André ter Stegen a ratat şansa de a intra în istoria confruntărillor din El Clasico, după autogolul lui Ronald Araujo

VIDEO | Marc-André ter Stegen a ratat şansa de a intra în istoria confruntărillor din El Clasico, după autogolul lui Ronald Araujo

Fotbal

Comentarii

Marc-André ter Stegen (30 de ani) a ratat şansa de a-l egala pe Victor Valdes (41 de ani) la numărul de partide în ”El Clasico” fără gol primit, după autogolul lui Ronald Araujo, duminică seară, în partida din etapa a 26-a din La Liga.

Ter Stegen a ajuns la şase meciuri fără gol primit în El Clasico şi mai avea nevoie de încă un meci ”imaculat” pentru a-l egala pe Victor Valdes, care are şapte ”clean sheet”-uri, record all-time.

  • Iker Casillas are şi el şase partide fără gol primit în El Clasico.

Recordul lui Victor Valdes a rămas în picioare

Din păcate pentru Marc-André ter Stegen şi pentru întreaga suflare catalană, Barcelona avea să încaseze gol în debutul partidei cu Real Madrid, iar recordul lui Valdes mai rezistă cel puţin o partidă.

În minutul 9, Vinicius Junior a centrat în careu, Ronald Araujo a încercat să respingă în corner, însă a deviat mingea spre poarta lui Ter Stegen şi s-a oprit în plasă.

VIDEO: Autogolul lui Ronald Araujo

Marc-Andre ter Stegen are timp suficient să egaleze recordul lui Victor Valdes şi chiar să-l depăşească. În acest moment, neamţul are cu şapte partide mai puţin disputate decât portarul de legendă al catalanilor.

  • Victor Valdes a apărat buturile Barcelonei timp de 12 ani, în perioada 2002-2014, fiind un produs 100% al academiei ”La Masia”.
  • Ter Stegen s-a transferat la Barca exact în 2014, când Victor Valdes pleca de la echipă. Venea de la Monchengladbach pentru 12 milioane de euro.

Afla mai multe despre: ter stegenbarcelonareal madridronald araujo 

viewscnt
Articole similare