You are here:

”Puteam să mai luăm goluri”. Jucătorii de la CFR Cluj trag un semnal de alarmă după ultimele meciuri: ”Nu putem să riscăm atât de mult în defensivă”

”Puteam să mai luăm goluri”. Jucătorii de la CFR Cluj trag un semnal de alarmă după ultimele meciuri: ”Nu putem să riscăm atât de mult în defensivă”

CFR Cluj

Comentarii

Portarul celor de la CFR Cluj, Simone Scuffet (26 de ani), a tras concluziile după remiza din Gruia, dintre campioană şi Rapid, şi s-a arătat îngrijorat de un anumit aspect al echipei pregătite de Dan Petrescu.

CFR Cluj nu a început prea grozav play-off-ul. Campioana ultimelor cinci ediţii de campionat a condus-o de două ori pe Rapid, dar a plecat cu un singur punct, derby-ul CFR-iştilor încheidu-se cu o remiză spectaculoasă, 2-2.

Golurile au fost marcate de Janga () şi Boateng (23) pentru CFR, în timp ce Kait (11) şi Onea (55) au înscris pentru Rapid.

Jucătorii de la CFR Cluj, îngrijoraţi: ”Puteam să mai luăm goluri”

La finalul meciului, jucătorii formaţiei gazdă au tras un semnal de alarmă.

Portarul Simone Scuffet, unul dintre cei mai lăudaţi fotbalişti stăini care au ajuns în campionatul României în ultima vreme, s-a arătat nemulţumit de golurile multe primite recent de echipa sa.

În ultimele patru meciuri, CFR Cluj a primit câte două goluri cu Rapid, cu Sepsi şi cu Petrolul, doar cu ”U” a scăpat cu poarta intactă.

”Am fi vrut să începem cu o victorie, ar fi fost bine pentru noi, dar nu am reuşit să facem asta, am primit două goluri. Am riscat mult, pentru că puteam să mai luăm goluri.

Nu putem să jucăm zece meciuri în play-off şi să riscăm atât de mult în defensivă”, a declarat Scuffet, după meci.

Astfel, în urma remizei din Gruia, CFR Cluj rămâne în urma liderului Farul. Două puncte este diferenţa din acest moment dintre cele două.

Afla mai multe despre: cfr clujscuffetsuperliga 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul