Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine au remarcat italienii după CFR - Lazio: ”Merită!”. L-au numit ”cel mai bun jucător” al campioanei

Pe cine au remarcat italienii după CFR - Lazio: ”Merită!”. L-au numit ”cel mai bun jucător” al campioanei

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj a fost eliminată de formaţia Lazio Roma, joi seară, în play-off-ul Conference League, terminând la egalitate meciul retur cu italienii, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, scor 0-0. În tur, la Roma, în urmă cu o săptămână, scorul a fost 1-0 pentru Lazio.

CFR Cluj a fost eliminată de Lazio Roma, în play-off-ul Conference League, terminând la egalitate meciul retur cu italienii, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, scor 0-0. 

În tur, pe Stadio Olimpico din Roma, în urmă cu o săptămână, scorul a fost 1-0 pentru Lazio. Ciro Immobile a marcat golul.

La Cluj-Napoca, echipa lui Dan Petrescu a rămas în inferioritate numerică în minutul 77, când a fost eliminat Muhar. Tot un jucător eliminat a fost şi în tur, dar la italieni, Patric, în minutul 15.

Pe cine au remarcat italienii după CFR - Lazio: ”Merită!”. L-au numit ”cel mai bun jucător” al campioanei

Portarul italian al lui CFR, Simone Scuffet, a primit cea mai mare notă atât de la Gazzetta dello Sport - 7,5, cât şi de la Tuttomercatweb - 7.

”Scuffet apără-tot merită 7,5. Nu a avut doar parade, ci a dat şi speranţe Clujului până la final. Va mai primi o şansă în Italia?”, s-a întrebat Gazzetta dello Sport, în timp ce Tuttomercatoweb a scris: ”Prea puţin solicitat în prima repriză de jucătorii lui Lazio, până la parada sa deloc imposibilă la lovitura de cap a lui Luis Alberto, cu care a şi refuzat golul olimpicilor. Două reflexe uimitoare (n.r. - ”prodigioso” în original) la Casale şi Vecino”.

Reacţia lui Scuffet după CFR - Lazio:

„Cel mai important lucru e rezultatul echipei, aşa că nu râd nu niciun ochi, plâng cu ambii. Dar pentru noi e important să păstrăm această performanţă, am făcut un joc bun, mai bun decât cel din tur. Trebuie să luăm această încredere şi să o folosim în următoarele meciuri din campionat. Campionatul e principalul nostru obiectiv, aşa că trebuie să presăm. 

A fost un meci diferit, pentru că săptămâna trecută, cu un jucător în plus, toată lumea a aşteptat să creăm mai mult, dar nu am făcut-o. Astăzi am ştiut că e ultima noastră şansă şi că e important să jucăm cât de bine putem. Am jucat bine astăzi, dar golul pe care l-am primit în tur ne-a eliminat. 

A fost bine că am jucat cu o echipă italiană pe care o cunosc, cunosc nivelul şi e bine pentru toţi fanii să concurăm cu o echipă de acest gen. Este importantă încrederea pe care am căpătat-o din acest meci”, a declarat Simone Scuffet pentru PRO TV. 

Dan Petrescu, săgeţi către FCSB după eşecul cu Lazio: ”Puteam să fac şi eu ca alţii. Nu dau nume”

Afla mai multe despre: cfr clujlaziosimone scuffet 

viewscnt
Articole similare