Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu face nici doi lei”. Răsturnare de situaţie. Gigi Becali, reacţie tranşantă despre fotbalistul de 100 de milioane de euro

”Nu face nici doi lei”. Răsturnare de situaţie. Gigi Becali, reacţie tranşantă despre fotbalistul de 100 de milioane de euro

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a lămurit cât valorează Octavian Popescu (19 ani) în momentul de faţă. Patronul celor de la FCSB şi-a schimbat părere cu privire la jucătorul pe care odinioară nu voia să îl cedeze pe mai puţin de 50 de milioane de euro.

Octavian Popescu trece printr-o perioadă foarte complicată a carierei. Evoluţiile sale au fost de cele mai multe ori şterse, iar contribuţiile pe fază ofensivă departe de ce reuşea în sezonul trecut.

Autor a zece goluri şi patru pase decisive în stagiunea 2021-2022, mijlocaşul de 19 ani a reuşit doar două assist-uri în sezonul actual, iar de curând a fost eliminat în partida din Cupa României cu UTA Arad (1-1) pe fondul unei reacţii nervoase.

”Nu face nici doi lei”. Răsturnare de situaţie. Gigi Becali, reacţie tranşantă despre fotbalistul pe care cerea 100 de milioane de euro

Prin urmare, Gigi Becali şi-a schimbat părerea despre ”perla” sa. Dacă odată îl cota la 50-100 de milioane de euro, acum patronul de la FCSB a afirmat că Octavian Popescu ”nu face nici doi lei”.

"Dacă vând jucători înseamnă că sunt în câştig. Dacă vrea Dumnezeu, pot să intru în Liga Campionilor, sau poţi un jucător ca Tavi Popescu să explodeze, acum nu face nici doi lei.

Cum spuneam atunci o sută de milioane, dar acum spun că nu face nimic", a declarat Gigi Becali, conform Pro Arena.

 

Afla mai multe despre: fcsboctavian popescugigi becali 

viewscnt
Articole similare