Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, pregătit să demisioneze de la FCSB. Cum l-a întors Gigi Becali: "Termină cu prostiile. Pleci cu o pată prea mare, ţi-ai stricat cariera"

Nicolae Dică, pregătit să demisioneze de la FCSB. Cum l-a întors Gigi Becali: "Termină cu prostiile. Pleci cu o pată prea mare, ţi-ai stricat cariera"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a recunoscut că Nicolae Dică a vrut să plece de la FCSB după meciul cu UTA, însă el l-a convins să rămână.

Becali spune că Dică a vrut să plece de la FCSB după meciul cu UTA. Cum l-a convins pe antrenor să rămână

Pentru Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că Nicolae Dică a fost decis să-şi dea demisia după victoria cu UTA din Superligă. 

La câteva zile distanţă, Gigi Becali a oferit detalii despre momentul în care antrenorul a dorit să ia decizia radicală. 

"Da, a vrut să plece după meciul cu UTA. Nu ştiu de ce a vrut, eu i-am luat-o înainte, l-am sunat şi i-am spus: 'Am auzit că nu ştiu ce, nu ştiu cum, termină cu prostiile. Unde să pleci acum? Stai să vedem, să pleci la ora asta pleci cu o pată prea mare, ţi-ai stricat cariera'. 

Dacă batem cu Sepsi nu mai avem nimic de spus, dacă batem, urcăm pe locul şase, nu am treabă. Ce rost are să vorbim despre Dică? Până în vară, rămâne, nu a plecat când a mâncat bătaie cu 10-0 şi pleacă după ce câştigă trei meciuri? 

Suntem în play-off acum, avem şi două meciuri în minus, ce să mai? Să spunem ipotetic că rămâne OSK (n.r. - Sepsi), dar nu poţi spune că nu o depăşeşti pe Hermannstadt. Dacă nu poţi, du-te, tată, în Divizia B şi nu mai juca. Să se lase de fotbal dacă nu îi depăşeşti pe Hermannstadt, mai sunt încă 19 meciuri", a spus Becali, potrivit Sport.ro

FCSB a întâlnit UTA Arad în Superligă, la 16 octombrie, scor 2-1, şi la 19 octombrie, scor 2-2, în Cupa României.

După meciul din campionat, Basarab Panduru a identificat faza din minutul 55 care ar fi dus la decizia lui Nicolae Dică de a-şi anunţa demisia. 

Afla mai multe despre: gigi becalinicolae dicafcsb 

viewscnt
Articole similare