Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din Liga 1 a făcut oferte pentru 2 jucători importanţi de la FCSB. Gigi Becali: ”E posibil să plece, da”

Un club din Liga 1 a făcut oferte pentru 2 jucători importanţi de la FCSB. Gigi Becali: ”E posibil să plece, da”

FCSB

Comentarii

Un club din Liga 1 a făcut oferte pentru 2 jucători importanţi de la FCSB. Cei 2 ar urma să plece sub formă de împrumut.

Gigi Becali îşi conturează deja modificările de lot pe care le va face în fereastra de transferuri din iarnă.

Dacă în vară a adus 12 jucători, acum se discută despre mai multe plecări de la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit două oferte pe care le-a primit de la un club din Liga 1.

Ianis Stoica şi Denis Haruţ, oferte de la un club din Liga 1

Consideraţi la un moment dat 2 jucători de mare perspectivă, Ianis Stoica şi Denis Haruţ au ieşit din graţiile patronului.

Cei 2 prind foarte rar minute şi sunt şanse mari să plece în iarna care urmează, sub formă de împrumut.

Gigi Becali a dezvăluit că Universitatea Cluj îi vrea pe cei 2, la pachet, sub formă de împrumut şi patronul FCSB este dispus să accepte această mutare.

Omul de afaceri susţine că cei 2 pot juca astfel mai des şi au şansa să demonstreze că sunt buni şi de FCSB:

”E posibil să plece, da. În iarnă s-ar putea să-l dăm împrumut pe la U Cluj, parcă ei l-au cerut. A cerut un impresar dacă-i las pe Ianis şi Haruţ. Fotbaliştii care sunt la FCSB... Nu-i jignesc, le dau banii, dar e pe valoare. La revedere, la FCSB stai dacă ai valoare.

N-am ce să fac cu Ianis, l-am aşteptat de atât timp. Mai cred puţin în el. Du-te la U Cluj, demonstrezi acolo. N-ai ce să faci. Ai 20 de ani... Dacă la 20 de ani nu joci...”, a dezvăluit Gigi Becali la Pro Arena.

Gigi Becali se laudă că FCSB oferă condiţii mai bune decât în străinătate

Gigi Becali susţine că jucătorii FCSB-ului nu au motive să se plângă, deoarece au la dispoziţie toate condiţiile pentru a face performanţă.

Patronul FCSB spune că a investit sume serioase în cantonamentul din Berceni, pentru ca jucătorii să aibă astfel la dispoziţie tot confortul:

”Îmi spunea cineva că sunt condiţii în bază mai bune decât în străinătate. Ce înseamnă? Înseamnă condiţii de dormit, de masă, de antrenament, de sală de sport, de pregătire fizică, mâncare, toate... Toate sunt de cinci stele.

De când pui piciorul în camera de odihnă până când pleci acasă la familie, de cinci stele”, a mai spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare