Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Niculae, anunţ de ultimă oră despre Astra Giurgiu. Ce se va întâmpla cu echipa

Ioan Niculae, anunţ de ultimă oră despre Astra Giurgiu. Ce se va întâmpla cu echipa

Fotbal intern

Comentarii

Ioan Niculae a făcut prima sa declaraţie despre viitorul Astrei, fostă campioană a României.

Astra Giurgiu, una dintre cele mai cunoscute echipe din fotbalul românesc, se află într-o situaţie dezastruoasă.

Îngropată în datorii, fosta campioană a României a cerut să se retragă din Liga 3, după ce a primit nu mai puţin de 78 de goluri în 8 etape.

Ioan Niculae, declaraţie devastatoare despre viitorul Astrei Giurgiu

Astra a câştigat titlul în 2016, în cea mai de succes perioadă din istoria sa. Atunci, a făcut o figură frumoasă în cupele europene, de unde a primit bonusuri consistente.

În ciuda acelor performanţe, Astra Giurgiu a acumulat datorii peste datorii. În anul fiscal 2021, fosta campioană a României figura cu datorii totale de 18,5 milioane de euro.

Astra a ajuns în Liga 3, de unde între timp s-a retras, după ce a primit 78 de goluri în 8 etape, fără să înscrie vreunul. Veştile sunt dezastruoase şi din direcţia patronului.

Ioan Niculae, cel care s-a confruntat şi se confruntă în continuare cu probleme cu legea, spune că nu mai este interesat de soarta echipei:

”Nu mă mai interesează fotbalul. Astra e un capitol închis. Nici nu am mai urmărit ce s-a întâmplat în ultima vreme”, a declarat Ioan Niculae pentru playsport.

În acest context, foarte probabil, Astra se va desfiinţa.

Omul de afaceri român a fost eliberat din închisoare în luna mai a acestui an, însă el are încă un dosar în care este judecat într-un caz în care compania Interagro, care îi aparţine, a primit gaze ieftine când ministru era Adriean Videanu.

Foarte probabil, Ioan Niculae va afla pe 21 noiembrie verdictul în acest dosar.

Marian Costea, preşedintele Astrei, susţinea că Ioan Niculae se va implica în continuare

Declaraţia lui Ioan Niculae vine după ce, recent, Marian Costea a susţinut că Astra Giurgiu nu se va desfiinţa, în ciuda faptului că a cerut să se retragă din campionat.

Preşedintele Astrei a spus că echipa va începe din ultima ligă şi, cu susţinerea lui Ioan Niculae, va ataca promovarea an de an.

”Noi suntem dispuşi să o luăm de la capăt la anul şi în trei ani de zile să ajungem din nou în prima ligă. (n.r. - Cu ajutorul domnului Niculae?) Bineînţeles”, a spus Marian Costea în urmă cu câteva zile.




 

Afla mai multe despre: ioan niculae 

viewscnt
Articole similare