Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În vară voia să scape de el, dar acum este încântat de prestaţia lui! Fotbalistul elogiat de Xavi după ultimul meci din campionat: ”El a fost deosebit de bun!”

În vară voia să scape de el, dar acum este încântat de prestaţia lui! Fotbalistul elogiat de Xavi după ultimul meci din campionat: ”El a fost deosebit de bun!”

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Villarreal, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Spaniei.

Au marcat Lewandowski ’31, ’35 şi Ansu Fati ’38. La finalul meciului, Xavi a oferit mai multe declaraţii. 

În vară, Frenkie de Jong a fost foarte aproape de a pleca de la Barcelona. Catalanii au dorit să scape de salariul mare şi erau gata să îl cedeze.

Totuşi, fotbalistul a decis să rămână în Spania, iar după ultimul meci din campionat, olandezul a fost lăudat de Xavi pentru prestaţia avută în teren.  

”El a fost deosebit de bun!”

”Toată echipa a jucat bine, toate liniile, şi da, apărarea este solidă, senzaţia este una bună că nu am primit gol şi încercăm să progresăm în campionat.

Trebuie să jucăm la 100% fiecare joc, aşa cum am făcut astăzi (n.r. joi). Prima repriză a fost foarte bună. Am înţeles că omul nostru liber era întotdeauna Frenkie.

Frenkie este cel mai bun jucător din echipă când vine vorba de a întrerupe liniile. A înţeles asta foarte bine, şi în apărare... Frenkie a fost deosebit de bun.

Vorbim mult cu jucătorii despre a nu ataca întotdeauna prima dată, despre a decide bine, de aceea vorbim despre maturitate… În funcţie de cum joacă adversarul trebuie să înţelegem cum să facem şi noi”, a transmis Xavi.

Afla mai multe despre: barcelona-xavi-de jong-villarreal 

viewscnt
Articole similare