Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aventura lui Steven Gerrard în Premier League a luat sfârşit! Fostul antrenor al lui Ianis Hagi a fost demis de la Aston Villa

Aventura lui Steven Gerrard în Premier League a luat sfârşit! Fostul antrenor al lui Ianis Hagi a fost demis de la Aston Villa

Premier League

Comentarii

Clubul Aston Villa a anunţat, noaptea trecută, că s-a despărţit de tehnicianul Steven Gerrard.

Steven Gerrard a fost demis de la Aston Villa

“Aston Villa FC anunţă că antrenorul principal Steven Gerrard a părăsit clubul cu efect imediat”, a precizat gruparea engleză.

Gerrard era în funcţie din noiembrie 2021. Echipa Aston Villa a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 3-0, de formaţia Fulham, în etapa aa 12-a a campionatului Angliei. Aston Villa ocupă locul 17 în clasament, cu 9 puncte, două mai multe decât ultima clasată, Nottingham Forest.

Gerrard a preluat conducerea lui Rangers în 2018 şi lăsat echipa pe primul loc în Scoţia, cu patru puncte în faţa rivalilor de la Celtic Glasgow.

Gerrard a jucat de 710 ori pentru Liverpool, câştigând nouă trofee şi a petrecut un sezon în MLS, la LA Galaxy, în 2015, înainte de a se retrage din cariera de jucător, anul următor.

Ca antrenor, el a lucrat la academia de tineret a clubului Liverpool, înainte de a conduce echipa sub 18 ani, în sezonul 2017-18.

Gerrard este pe locul 4 în clasamentul cu cele mai multe selecţii la naţionala Angliei, cu 114 apariţii internaţionale, în care a marcat 21 de goluri.

Afla mai multe despre: premier league-steven gerrard-aston villa 

viewscnt
Articole similare