Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat ce transfer vrea să facă în iarnă: ”Mai aduc unul”

Gigi Becali a anunţat ce transfer vrea să facă în iarnă: ”Mai aduc unul”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat ce transfer vrea să facă în iarnă, în contextul în care FCSB a avut până acum un sezon destul de slab.

Gigi Becali a făcut în vară nu mai puţin de 12 transferuri, pentru care a plătit aproximativ 5 milioane de euro. Cu toate acestea, performanţele FCSB-ului sunt sub aşteptări.

Omul de afaceri este decis să ia însă şi alte măsuri în privinţa lotului şi anunţă schimbări şi în fereastra de transferuri din iarnă.

Ce transfer vrea să facă în iarnă Gigi Becali la FCSB

În fereastra de transferuri din vară, patronul FCSB a adus jucători pe aproape toate posturile. Însă FCSB se află doar pe locul 7 în campionat, la 16 puncte în spatele liderului Farul, dar cu două meciuri în minus.

În plus, în grupele Conference League, FCSB s-a făcut de ruşine după ce a fost învinsă cu 5-0 în tur şi 5-0 în retur de Silkeborg.

Gigi Becali anunţă deja mutări şi la iarnă. Patronul FCSB susţine că vrea să transfere un fundaş central, deoarece echipa suferă în acea zonă.

”Trebuie să mai aducem un fundaş central, că nu avem decât doi. Nu am pe cineva în minte, dar vine şi Cristea, dar mai vine unul. Cristea e foarte bine. Ce zic specialiştii, că e fenomen. Adică s-a recuperat foarte rapid”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena.

Foarte probabil, FCSB se va despărţi în iarnă de Rachid Bouhenna, pe care Gigi Becali l-a transferat în vară, dar de care nu este mulţumit.

În acest moment, fundaşii centrali din lotul FCSB-ului sunt Joyskim Dawa, Joonas Tamm, Iulian Cristea şi Rachid Bouhenna. Tot acolo poate juca şi Denis Haruţ.

Mihai Stoica a anunţat că Bouhenna va fi amendat pentru eliminarea din meciul cu UTA

Rachid Bouhenna a fost titular în partida cu UTA Arad, scor 2-2, din prima etapă a Cupei României. Însă, când FCSB conducea cu 2-1, Bouhenna a fost eliminat după două cartonaşe galbene primite în aceeaşi fază.

Mai întâi, Bouhenna a primit galben pentru tragere de timp. Fundaşul FCSB-ului a aplaudat ironic decizia arbitrului, care a scos astfel al doilea galben. Mihai Stoica spune că fundaşul va fi amendat:

”Bouhenna va plăti amendă. Radunovic nu va fi sancţionat. Pot să îi reproşez, că are experienţă, dar dacă ar fi dat fault la Musi, nu mai era niciun cartonaş”, a spus MM Stoica, la OrangeSport.

 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare